Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

The Ramblers & Joke Bruijs

Jubileumconcert
Zondag 3 maart 2019 in Stadsschouwburg de Harmonie Leeuwarden

The Ramblers zijn het oudste, nog optredende dansorkest ter wereld. Al sinds 1926 zorgen ze voor een prachtige jarentwintigsfeer. Nu gaat dit gelouterde orkest op tournee met Joke Bruijs. Evergreens als ‘Meneer de baron’ en ‘Het boemeltje van Purmerend’ zullen in het theater weerklinken, evenals hits en nieuwe liedjes van La Bruijs. Een kennismaking met kostelijk muzikaal erfgoed óf een heerlijk nostalgisch kippenvelmoment!

Overal waar The Ramblers optreden, neemt de band die prachtige jaren-twintigsfeer mee. De groep staat in het Guiness Book of Records vermeld als oudste – sinds 1926 – nog optredende dansorkest. Om het negentigjarig jubileum te vieren, gingen The Ramblers op tournee met zangeres Joke Bruijs en dat beviel beide partijen uitstekend. Daarom gaan zij nu opnieuw samen op pad om het publiek te trakteren op de grote hits van weleer, zoals ‘Wie is Loesje’, ‘Meneer De Baron’ en ‘Het Boemeltje Van Purmerend’. En uiteraard klinkt ook het rijke repertoire van Joke Bruijs, met liedjes als ‘Diep in Mijn Hart’ en ‘Hit The Road Jack’, dat ze met zanger Dick Rienstra vertolkt. Voor nieuw publiek een kennismaking met kostelijk muzikaal erfgoed, voor ouderen een heerlijk nostalgisch kippenvelmoment.

Muzikale leiding: Cees Kranenburg | zang: Joke Bruijs en Dick Rienstra

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Jubileumconcert The Ramblers & Joke Bruijs in Stadsschouwburg De Harmonie

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

De Harmonie - Leeuwarden

zondag 03-03-2019 | 15:00

€ 24,50 | Entree

Prijzen zijn inclusief € 2,00 servicekosten per ticket. Afhankelijk van uw verzendwijze wordt € 0,85 (E-ticket) of € 2,75 (tickets per post) per order berekend aan betaal-/verzendkosten.

2019-03-03 15:00:00 2019-03-03 17:15:00 Europe/Amsterdam The Ramblers & Joke Bruijs De Harmonie - Leeuwarden

Tickets zijn inclusief garderobe, pauzedrankje, koffie en gebak

Locatie:

Stadsschouwburg De Harmonie Leeuwarden
Ruiterskwartier 4
8911 BP Leeuwarden

 

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Stadsschouwburg De Harmonie
Deel deze pagina
Klantenservice