fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

The Tall Ships Races Harlingen

Stap aan boord van een van ’s werelds grootste tallships of van een van de traditionele zeilschepen uit de Historische Zeilvaart en beleef de Tall Ships Races Harlingen vanaf het water. Voel de zon op je gezicht, de wind door je haren en hoor de unieke geluiden van de Waddenzee. Geniet van een onvergetelijke vaartocht!

De Tall Ships Races zijn de grootste internationale oceaanraces voor oude, traditionele zeilschepen. Van 14 t/m 17 juli liggen de historische zeilschepen in de haven van het pittoreske Harlingen. Het is één groot nautisch feest met muziek, straattheater en foodtrucks. Neem tijdens het evenement een kijkje aan boord van een tallship aan de kade of laat je meenemen voor een unieke vaartocht.

HAPJE EN DRANKJE

Drankjes zijn, tegen betaling, verkrijgbaar bij de bar op het schip. Daarnaast is het mogelijk om bij je ticket een borrelbox of lunchbox te reserveren. Een box vol versnaperingen staat dan voor je klaar.

BORRELBOX

Notenmelange, gemarineerde olijven, streekgebonden kaas en worst assortiment, Fries roggebrood met een spread van Friese nagelkaas met radijs en tuinkruidensalade, noten-vruchtenbrood met Vlielanders bunkerkaas en klein brood met roomboter en groentespread.

BORRELBOX VOOR KINDEREN

Pringles chips, snoepzakje, Hollandse kaas en Gelderse worst, fruit om te prikken en een scheepstouw met knoopinstructie.

LUNCHBOX

Brandaris brood met Friese kaas met rucola en radijs, couscoussalade met geroosterde groenten, spitskool, humus en feta, Popeye the sailorman (muffin van spinazie met geitenkaas) en klein brood met roomboter en vruchtenjam.

LUNCHBOX VOOR KINDEREN

Brandarisbrood met Friese kaas, zachte bol met boeren streekham en komkommer, klein brood met jam en een leuke verrassing.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van de Tall Ship Races Harlingen.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Opstappunt schepen
Nieuwe Willemskade 9
8862RZ Harlingen NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Website

Parkeren

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice