fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

The Top of Dressage

THE TOP OF DRESSAGE heeft als doel om ieder jaar een inspirerende dressuur avond te organiseren met de allerbeste ruiters van de wereld. Op 25 januari 2023 zal de Europees, Wereld en Olympisch kampioene Jessica Werndl de avond verzorgen. De gehele opleiding van jong paard tot het allerhoogste niveau komt aan bod in samenwerking met fantastische ruiters zoals Charlotte Fry, Anne van Olst, Dinja van Liere, Marieke van der Putten, Renate van Uytert van Vliet, Marten Luiten, Franka Loos, Alex van Silfhout, Leunis van Lieren, Mariette Sanders en nog veel en veel meer!

Deze editie zal plaatsvinden op het prachtige evenement Jumping Amsterdam. Dit betekent dat u naast een inspirerende avond ook een uniek avondje uit beleefd!

Shoppen
Wat dacht u van de meer dan 75 stands waar u naar hartenlust kunt winkelen? Bij Jumping Amsterdam zijn stands met verschillende categorieën van de paardensport. Bij iedere stand wordt u met open armen ontvangen. De place to be voor advies en kwaliteitsproducten.

Horeca
Ook voor lekker eten en drinken bent u bij Jumping Amsterdam aan het juiste adres. U kunt uitgebreid dineren met uitzicht op de wedstrijdpiste of een lekker broodje halen bij een van onze cateringpunten. Met meerdere foodstands is er een zeer divers aanbod, en valt er altijd wat in de smaak!

COVID-19
Tijdens dit evenement worden de op dat moment geldende maatregelen rondom het COVID-19 virus in acht genomen. Indien er een toegangsprotocol verplicht is middels een test- of vaccinatiebewijs, zal de organisatie zich daaraan conformeren en de bezoekers van het evenement vragen een test- of vaccinatiebewijs te overhandigen. Bezoekers die dat niet kunnen of wensen kan de toegang tot het evenement geweigerd worden zonder dat daar restitutie van de ticketgelden tegenover staat. Indien het evenement geen doorgang kan vinden vanwege eventuele Corona-maatregelen eind januari 2022, dan wordt u daar als ticketkoper per email door Ticketpoint over geïnformeerd. De betaalde ticketgelden worden in dat geval, exclusief de servicekosten, automatisch aan u terugbetaald op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u de tickets heeft aangekocht. De servicekosten komen ten goede aan Jumping Amsterdam om de continuïteit van het evenement te waarborgen.

Update 20-12-2021: Vandaag is bekend gemaakt dat het evenement is verplaatst naar 25 januari 2023. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. Tickets blijven geldig voor 2023. Indien u de ticketgelden retour wilt ontvangen, dan kunt u uiterlijk 14-01-2022 een restitutieverzoek indienen via ons contactformulier.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van The Top of Dressage.

Deel deze pagina

2023-01-25 19:00:00 2023-01-25 22:30:00 Europe/Amsterdam The Top of Dressage Amsterdam RAI

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Amsterdam RAI

woensdag 25-01-2023 | 19:00

€ 106,25 | Groepskorting

€ 112,50 | VIP

€ 42,50 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

2023-01-25 19:00:00 2023-01-25 22:30:00 Europe/Amsterdam The Top of Dressage Amsterdam RAI

Locatie:
Europaplein
1078 GZ Amsterdam NL

Groepskorting:
Boek jij 1 VIP-tafel met 8 personen. Maak dan gebruik van de groepskorting en krijg € 50,- korting per tafel. VIP tafels zijn te koop door de volgende stappen te ondernemen:
1. Klik hierboven op ‘bestel tickets’.
2. Klik op het VIP vak
3. Selecteer 1 ticket, wijzig as het prijstype van ‘entree’ in ‘groepskorting’.
4. Klik op ‘Toevoegen aan selectie’. Je hebt nu 1 VIP tafel in je winkelmandje staan.
Kom je er online niet uit? Meldt je dan via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

The Top of Dressage

RAI Amsterdam

Klantenservice