fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

The Top of Dressage

THE TOP OF DRESSAGE heeft als doel om ieder jaar een inspirerende dressuur avond te organiseren met de allerbeste ruiters van de wereld. Op 25 januari 2023 zal de gehele Nederlandse top aanwezig zijn. De opleiding van jong paard tot het allerhoogste niveau komt aan bod in samenwerking met fantastische ruiters en trainers zoals Edward Gal, Dinja van Liere, Marieke van der Putten, Hans Peter Minderhoud, Nicole Werner, Rieky Young, Thamar Zweistra, Leunus van Lieren en nog veel en veel meer! Daarnaast wordt de U25 Lóvsta Future Challenge verreden. Het wordt gegarandeerd een spectaculaire dressuur avond!

Deze editie zal plaatsvinden op het prachtige evenement Jumping Amsterdam. Dit betekent dat u naast een inspirerende avond ook een uniek avondje uit beleefd!

Shoppen
Wat dacht u van de meer dan 75 stands waar u naar hartenlust kunt winkelen? Bij Jumping Amsterdam zijn stands met verschillende categorieën van de paardensport. Bij iedere stand wordt u met open armen ontvangen. De place to be voor advies en kwaliteitsproducten.

Horeca
Ook voor lekker eten en drinken bent u bij Jumping Amsterdam aan het juiste adres. U kunt uitgebreid dineren met uitzicht op de wedstrijdpiste of een lekker broodje halen bij een van onze cateringpunten. Met meerdere foodstands is er een zeer divers aanbod, en valt er altijd wat in de smaak!

COVID-19
Tijdens dit evenement worden de op dat moment geldende maatregelen rondom het COVID-19 virus in acht genomen. Indien er een toegangsprotocol verplicht is middels een test- of vaccinatiebewijs, zal de organisatie zich daaraan conformeren en de bezoekers van het evenement vragen een test- of vaccinatiebewijs te overhandigen. Bezoekers die dat niet kunnen of wensen kan de toegang tot het evenement geweigerd worden zonder dat daar restitutie van de ticketgelden tegenover staat. Indien het evenement geen doorgang kan vinden vanwege eventuele Corona-maatregelen eind januari 2023, dan wordt u daar als ticketkoper per email door Ticketpoint over geïnformeerd. De betaalde ticketgelden worden in dat geval, exclusief de servicekosten, automatisch aan u terugbetaald op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u de tickets heeft aangekocht. De servicekosten komen ten goede aan Jumping Amsterdam om de continuïteit van het evenement te waarborgen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van The Top of Dressage.

Deel deze pagina

2024-05-26 20:22:19 2024-05-26 20:22:19 Europe/Amsterdam The Top of Dressage

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Europaplein
1078 GZ Amsterdam NL

Groepsreservering
Maak gebruik van de groepskortingen door ons groepsreserveringsformulier in te vullen.

Bij meer dan 20 tickets: € 5,- korting per ticket
Bij meer dan 30 tickets: € 7,50 korting per ticket
Bij meer dan 40 tickets: € 10,- korting per ticket

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

The Top of Dressage

RAI Amsterdam

Groepsreservering

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice