fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Theaterspektakel NOORD

NOORD is een spannende en magische voorstelling over de onvoorspelbaarheid van ons bestaan. NOORD vertelt over durf, doorzetten en de kracht van samenwerking. Omringd door een immens decor beleef je het meeslepende theaterspektakel NOORD. Een voorstelling met muziek, dans, unieke projecties en special effects. Je kent het verhaal nog niet, maar het gaat over jou!

Theaterspektakel NOORD vertelt het mysterieuze fictieve verhaal over een verdwenen boerderij. Een ongekend groot decor ondersteunt het verhaal met indrukwekkende projecties. Als bezoeker word je meegezogen in de golven als de Groningse dijken breken en kom je ónder de grond terecht. Hier vertelt de bodem zijn geschiedenis. NOORD zorgt voor een niet eerder vertoonde theaterbeleving, artistiek vernieuwend met bekende noordelijke acteurs, dansers en nieuw geschreven muziek. In NOORD staat Groningen op het podium en is het thema van de bevingen de aanjager van het grotere probleem: het klimaat en de manier waarop wij de aarde gebruiken.

Het verhaal:

Studente Menke ontdekt een boerderij die samen met de bewoner boer Tjeert op mysterieuze wijze is verdwenen. Menke gaat met haar vrienden op zoek naar de oorzaak en komt daarmee in een spannend avontuur terecht. Als de studenten ontdekken wat er met Tjeert en zijn boerderij is gebeurd worden ze tegengewerkt en achtervolgd. Ze willen de waarheid boven tafel krijgen. Tijdens hun zoektocht komen ze in aanraking met de verhalen van de aarde, klimaatverandering, de stijging van de zeespiegel en de effecten van het delven van grondstoffen.

Menke neemt het publiek mee in haar leef- en gedachtewereld: het groene landschap, opgroeien, wonen en leven in het Groninger land. De oplopende spanning tussen haar ouders die uit hun beschadigde huis moeten vertrekken en de ontluikende liefdesrelatie met journalist Frank levert een voortdurend gevecht tussen liefde, wantrouwen en een verschillende kijk op de wereld op.

Student geologie Sjoerd neemt het publiek mee in zijn levensgevaarlijke onderzoek onder de grond en zorgt voor een verrassende, maar betekenisvolle ontknoping.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Theaterspektakel NOORD

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Van der Valk Groningen – Zuidbroek
Burgemeester Omtaweg 4
9636 EM Zuidbroek

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Theaterspektakel NOORD

Deel deze pagina
Klantenservice