Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Ticket to Broadway

Jon van Eerd, Lone van Roosendaal, Brigitte Heitzer, René van Kooten, Joke de Kruijf, Vajen van den Bosch

Speciaal voor het nieuwe M-theater komt de crème de la crème uit de musicalwereld op zondag 13 december naar Limburg voor een uniek musicalconcert exclusief te zien in Maastricht. Geniet van de allermooiste musicalsongs, gezongen in een grootse show, met topsolisten René van Kooten, Brigitte Heitzer, Lone van Roosendaal, Jon van Eerd, Joke de Kruijf en Vajen van den Bosch.

 De grootste hits van Broadway en West End

Begeleid door een groot live orkest onder leiding van Ivo van Leeuwen (o.a. The Lion King, Elisabeth en Miss Saigon) brengen zij een fantastische show, waarin zij de bekende musicalklassiekers ten gehore brengen. De grootste hits van Broadway en West End passeren deze avond de revue. Kortom: een avond die u écht niet mag missen!

Combineer uw bezoek aan het M-theater met een overnachting in één van de sfeervolle LBG-Hotels in Maastricht en maak er een gezellige onvergetelijke dag van.

Verleng uw verblijf in Maastricht met een uniek hotel arrangement.

Boek een verblijf in een van de sfeervolle LBG-hotels in Maastricht. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens is uw vervoer naar en van de concertlocatie geregeld. U overnacht in een prachtige kamer en in de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt gereed. Tijdens uw verblijf wordt u verrast met een leuke attentie en bij vertrek ontvangt u een Limburgse lekkernij om mee naar huis te nemen.

Inchecken in het hotel is mogelijk vanaf 15.00 uur, uitchecken dient te gebeuren voor 11.00 uur. Voor en na het verblijf is gebruik te maken van de bagageruimte.

BOEK UW KAMER

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Jon van Eerd, Lone van Roosendaal e.a.

zaterdag 20-03-2021 | 20:00

Op 12 januari 2021 heeft onze regering aangekondigd dat de huidige lockdown met drie weken wordt verlengd tot 9 februari 2021. Het M-Theater heeft daarop besloten om het ‘corona pop-up theater’ niet meer op te starten en alle evenementen te annuleren. Kaartkopers zijn op 13 januari 2021 geïnformeerd via een nieuwsbrief.

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
M-Theater Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht NL

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotelovernachting M-Theater
Tickets M-Theater
Deel deze pagina
Klantenservice