Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Tino Martin in Ziggo Dome

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor concerttickets van Tino Martin
Tino Martin keert terug in de Ziggo Dome

 

Tino Martin geeft 16 juni 2018 opnieuw een concert in Ziggo Dome Amsterdam. Dit vanwege de enorme belangstelling voor de concerten in Koninklijk Theater Carré en het AFAS Circustheater. Deze shows waren eerder binnen een half uur uitverkocht. De kaartverkoop voor de Ziggo Dome start vrijdag 3  november 10:00 uur. 

Ziggo Dome – In the round

Na zijn uitverkochte Ziggo Dome show eerder dit jaar wordt de zaal deze keer wel op een heel bijzondere manier omgedoopt tot de Tino Dome. “Dit wordt mijn eerste keer dat ik ‘in the round’ zal optreden, best spannend en ook heel uniek. Op deze manier ben ik veel dichterbij m’n fans, ook voor de bezoekers op de 2e ring die normaal wat verder af zitten zal het een belevenis worden. Ik sta dan letterlijk tussen mijn fans”.

In Nederland brak Tino Martin door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond en hij ontving dit jaar een Edison Award voor het gelijknamige album. In Juni 2017 stond hij voor een uitverkocht Ziggo Dome voor 17.000 uitzinnige fans. Ter promotie daarvan is de single en videoclip ‘Later als ik groter ben’ uitgebracht. Ook is zijn 2e album ‘Hoe ik het zie’ met daarop 10 gloednieuwe nummers en zijn nieuwste single ‘Blijf bij mij’ inmiddels een feit. In oktober 2017 was de release van de live registratie van ‘Het concert van mijn dromen XL’. Verkrijgbaar als (dubbel) album en DVD. In Januari 2018 geeft Tino, naast zijn concert in de Ziggo Dome, ook concerten in Carré en het Circustheater.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor concerttickets van Tino Martin live in de Ziggo Dome.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Tino Martin
Ziggo Dome, Amsterdam
Zaterdag 16 juni 2018
Aanvang 20:00 uur
Tickets zijn vanaf 41,95 verkrijgbaar

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Hotels
Tino Martin
Ziggo Dome
Groepsreservering
Webshop
Parkeren
Deel deze pagina
Klantenservice