Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Udit Narayan

Met volledige band en echtgenote Deepa Narayan

Legendarische zanger Udit Narayan komt na 4 jaar voor een exclusief concert naar Nederland. Op zaterdag 27 januari zal hij zijn repertoire bestaande uit zijn grootste Hits ten gehore brengen zoals: Jadoo Teri Nazar, Papa Kehte Hain, Qayamat Se, Qayamat Tak, Kuch Kuch Hota Hai, Pehli Nasha, en nog veel meer.

Udit Narayan

Udit Narayan is al actief sinds de jaren 70. Hij is door de jaren heen uitgegroeid tot een waar icoon in de Bollywood Scene.

Dankzij Se Qayamat Tak brak Udit door en hoefde daarna nooit meer om te kijken. Zijn stem is vereeuwigd met zijn talloze hits, en zijn succes is moeilijk te evenaren. Vandaag de dag is Udit nog steeds actief in de Bollywood Scene, zijn zoon Aditya Narayan heeft inmiddels ook een intrede gemaakt in de film industrie en is hard op weg om in de voetstappen van zijn legendarische vader te treden.

Udit Narayan zal samen met zijn volledige band en echtgenote Deepa Narayan, tevens een gerenommeerd zangeres, een spetterende concert geven. Hij is bekend om zijn energierijke non stop optredens ziet er erg naar uit om zijn fans weer muzikaal te groeten.

Kom en mis dit niet !

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor concerttickets van Udit Narayan

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Rolstoelplaats

Voor het boeken van rolstoelplaatsen neemt u telefonisch contact op met 0900 – 9000 8000 (€ 0,45 per minuut).

Locatie

RAI Theater Amsterdam
Europaplein
1078 GZ Amsterdam

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
RAI Amsterdam
Deel deze pagina
Klantenservice