fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

UNIS Flyers Heerenveen

Voor UNIS Flyers staat het seizoen 2024-2025 alweer bijna voor de deur, en gaat het team van coach Mike Nason weer op jacht naar nieuw succes. Vorig seizoen pakte UNIS Flyers in een ultiem duel het Nederlands kampioenschap! In het komende seizoen zijn er weer nieuwe kansen! Ben jij erbij in Thialf voor opnieuw een serie toffe ijshockeywedstrijden?

Het seizoen 2024-2025 belooft een ontzettend leuk seizoen te worden! Afgelopen jaar is namelijk al gebleken dat ieder team in de CEHL van elkaar kan winnen. De verschillen tussen de teams zijn zo klein geworden, dat de spanning in de competitie enorm toeneemt! En wat te denken van de Nederlandse bekercompetitie? Die is vorig seizoen uitgebreid met teams uit de Eredivisie: Zoetermeer Panters, Capitals Leeuwarden, GIJS Groningen Eindhoven Kemphanen en Amsterdam Tigers. Een uitdagende mix wat ongetwijfeld ook komend seizoen weer vermakelijke ontmoetingen oplevert. En misschien zelfs wel een noordelijke derby!

Kortom; komend seizoen wil je er weer bij zijn in Thialf! Zien we jou weer vanaf september? Bestel dan vlug je nieuwe seizoenkaart bij UNIS Flyers en beleef weer een vermakelijk en spannend ijshockey-seizoen!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van UNIS Flyers in Thialf Heerenveen

Deel deze pagina

2024-09-01 00:00:00 2025-06-30 00:00:00 Europe/Amsterdam UNIS Flyers Heerenveen Thialf - Heerenveen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Seizoenkaart 2024-2025

zondag 01-09-2024 | 00:00

€ 125,00 | Seizoenkaart Jeugd t/m 17 Jaar

€ 225,00 | Seizoenkaart

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,25 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2024-09-01 00:00:00 2025-06-30 00:00:00 Europe/Amsterdam UNIS Flyers Heerenveen Thialf - Heerenveen
Locatie

Thialf
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen

Huisreglement Thialf


Regels rond het stadionbezoek
Het veiligheidsbeleid van de UNIS Flyers en Thialf is er op gericht om wedstrijdbezoek voor álle supporters op een klantvriendelijke, veilige- en ongestoorde manier te laten verlopen. Wangedrag, geweld en overlast horen hier niet bij.

Om dit te kunnen bewerkstelligen is het belangrijk dat men zich aan de geldende regels houdt. Supporters die deze regels overtreden en daarmee de veiligheid van andere supporters, het belang van de UNIS Flyers of het ijshockey in het algemeen schaden of voor overlast zorgen, kunnen dan ook rekenen op een sanctie.

Tips voor publiek:

– Behandel iedereen op de wijze waarop je zelf behandeld wilt worden.
– Gedraag je fatsoenlijk tegenover tegenstanders en scheidsrechters; ook als deze in jouw ogen een fout maken.
– Behandel alle vrijwilligers met respect.

 Het is verboden om:

– Voorwerpen het stadion in te brengen, dan wel voorhanden of in bezit te hebben zoals flessen, glaswerk, stokken en licht met een gebundelde straal.
– Bier en andere blikjes/flesjes drank mee te nemen in het stadion.
– Om één of meer trommel(s), fluitje(s), vuvuzela(s) en daarmee vergelijkbare instrumenten in het stadion mee te brengen en in bezit te hebben zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van de UNIS Flyers

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Unis Flyers

Unis Flyers

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice