Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Vaart Feest

2 maart Hollandse avond in de Vaart in Linschoten.

2 maart is het Hollandse avond tijdens het Vaart Feest in Linschoten! Oer Hollandse gezelligheid met bekende Nederlandse artiesten.

Line up

Tino Martin, stond met een avondvullende show voor uitverkochte zalen als de Heineken Music Hall (2016) en de Ziggo Dome (2017). Deze immens populaire volkszanger had in 2017 een grote hit samen met Gerard Joling. Ook toert hij dit jaar rond met zijn concertreeks “The Road to concert”.

Danny Froger is net als zijn vader René Froger vertolker van het Hollandse Levenslied. Hij maakte zijn podiumdebuut in de Amsterdam Arena. Ook was hij meerdere keren muzikale gast bij de Toppers in Concert.

Pascal Redeker, begonnen als DJ en is sinds 2007 een van de vaste huiszangers van Bolle Jan. Dit is het café van de familie Froger. In 2015 nam hij deel aan het SBS programma Bloed Zweet en Tranen. Pascal brengt het feest op een verrassende manier, maar dat het een feest wordt is zeker!

De Bolle Janshow

Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je, je in het gezelligste bruine café van Nederland. Vanachter een perfecte kopie van de originele bar zorgen zij voor een ouderwets gezellige feest show vol Hollandse meezingers van Froger tot Hazes en van Wolter Kroes tot Johnny Jordaan.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

De Vaart Linschoten
Jacob Barneveldstraat 24, 3461 Linschoten NL

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice