Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Legends Of Rock

Tribute Festival

3 maart komen de beste Tribute bands langs tijdens het Vaart Feest in Linschoten! Deze Tribute tour brengt de beste Tribute bands van Europa dichtbij. Ze verzorgen de programmering niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland.

Op deze avond staan de volgende bands op het podium:

Metallica By Present Danger – In de loop der jaren heeft deze band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals opgewerkt. Nu zijn ze één van de toonaangevende acts in het Tribute-circuit. Tijdens het optreden zullen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matter voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

AC/DC by Bon Scotch – Deze band geldt als dé AC/DC tributeband van dit moment die het oudere werk uit de tijd van zanger Bon Scott op een waardige manier heeft vertolkt. Ze hebben onder andere gespeeld op Dicky Woodstock, Pigpop, Nirwana Tuinfeest en Sandnes Rally. Iedereen gaat plat voor hun vertolking van het AC/DC  van de jaren 70. Dit doen zij met een show waarin alle klassiekers voorbij komen zoals onder andere Highway to Hell, Whole Lotta Rosie, TNT en Let there be Rock.

Guns N’ Roses by Slash N’ Roses – Deze Nederlandse band bestaat uit 5 doorgewinterde muzikanten. Zij staan garant voor een daverende show met spetterende uitvoeringen. De beste songs die Slash gemaakt heeft in zijn carrière zoals Nighttrain, Knocking’ on heavens door en Paradse City zie je voorbij komen. Tijdens de Clash of the Coverbands in 2016 waren zij een van de halve finalisten die mochten optreden in Poppodium Paradiso.

Iron Maiden by Powerslave – Wanneer deze goed geoliede machine eenmaal begint is er geen houden meer aan. Sinds 1997 speelt deze band stad en land plat. Dit doen zij niet alleen in Nederland, maar ook in de hele Benelux, Duitsland en Engeland. In Nederland speelden ze onder andere op Bospop, Paaspop en Nirwana’s tuinfeest. Met hun show met aankleding en special effects waan je je in een heus Iron Maiden concert!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

De Vaart Linschoten
Jacob Barneveldstraat 24, 3461 Linschoten NL

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice