fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Veenpark

Het Veenpark in Barger-Compascuum bij Emmen vertelt het verhaal van het Drentse veen. Het grote openluchtmuseum, twee gezellige dorpen, treintjes, een boot en een groot natuurlijk hoogveengebied, is in een dag bijna niet te doen.

Dat is ook niet nodig! Het Veenpark heeft nu een speciale voordelige actie met abonnementen. Je betaalt maar een paar euro meer dan voor een bezoek van een dag. Met een abonnement kun je gewoon elke dag geschiedenis beleven en plezier hebben.

Het Veenpark vertelt van de mensen in het veen, hun werk en hun leven in de turf. De bakker, de turfsteker, de kruidenier en de klompenmaker zijn er elke dag aan het werk. Bezoek de verschillende plekken in het park en leer alles wat je wilt weten over de afgravingen. Bezoek onder meer de laatste plek in Nederland waar nog turf wordt gestoken.

Met een abonnement kun je “ een leuk dagje uit ” doen zo vaak je wilt! Met de kinderen of de kleinkinderen kan natuurlijk ook, tot 5 jaar zijn ze gratis.

Het Veenpark is gezellig maar heeft ook heel veel ruimte. Zeker niet onbelangrijk in deze tijd. Dus eerlijk genieten, wanneer je maar wilt? Bekijk de openingstijden van het park op de website.

Dan is een abonnement van het Veenpark beslist iets voor jou!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor abonnementen van Veenpark.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Veenpark

Deel deze pagina
Klantenservice