Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Groot December concert

Vier kerst bij Rene Froger met groot concert in Scheveningen!

Het AFAS Circustheater wordt op maandag 16 december aanstaande helemaal omgetoverd in kerstsferen. René Froger zal daar dan een groot sfeervol, eenmalig decemberconcert geven. Hét theater waar hij zo graag optreed, waar zijn carrière ooit begon en wat ook gerekend mag worden tot een van de mooiste theaters van Nederland!

Kom je ook kerst vieren bij Rene  in het prachtige in kerstsfeer omgetoverde Circustheater Scheveningen?

Ticketpoint geeft je nu exclusief toegang tot de Kerst Afterparty (t.w.v. €19,50) bij het bestellen van jouw toegangskaarten! Tijdens de Afterparty is er sfeervolle live ‘kerst’ muziek, ontvang je een glas champagne (of wijn/bier/jus d’orange) en verschillende versnaperingen. Na afloop krijg je een prachtige herinnering van René mee naar huis!

Let op! Een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar! Boek daarom nu jouw toegangskaarten via Ticketpoint!

Extra informatie

Dit december concert van Rene staat borg voor kwaliteit, een avond lang zingen, swingen en genieten van de ras entertainer nummer 1. Het ultieme december concert der herkenning! Een muzikale smaakmaker van de bovenste plank die bewijst niet voor niets 35 jaar borg te staan voor uitverkochte  concerten. Samen met zijn orkest en de Frogettes zal hij je ook nu weer weten te verrassen.

Omdat Froger graag in dit prachtige theater staat en zijn muziek hier mooier klinkt dan waar ook voorspellen we dat dit unieke december concert in het Circustheater dan ook snel zal vollopen. Reserveer daarom nu de mooiste plaatsen en hoor en zie Rene waar hij zo graag optreed! Het zal voor iedereen een onvergetelijke kerstavond worden.

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van Rene spelen op een grote concertvleugel!

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding

Ticketpoint is het officiële verkoopkanaal voor tickets van de Sterren aan Zee concerten.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Circustheater Scheveningen
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Locatie
Organisatie
Deel deze pagina
Klantenservice