fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Vinkeveen Ahoy

Vaar binnenkort met ons mee op een muzikale avontuur op de prachtige Vinkeveense Plassen!

Op zondagmiddag 29 september organiseren we Vinkeveen Ahoy Hazes editie. We hebben niemand minder dan Peter Beense, Rob Ronalds en Monique von Beers uitgenodigd om er een mooie middag van te maken.

En er is meer! Tijdens het feesten zorgen we ook goed voor je smaakpapillen. Gedurende de hele middag kun je genieten van heerlijke hapjes, waaronder een warme Party Mix van kaas en worst, smakelijke belegde luxe toast met verschillende visproducten en verrassende salades.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we aan boord 4 uur lang onze ROAL cateringservice aan. Je kunt jezelf verwennen met smakelijke gerechten, zoals sappige Kipsaté met stokbrood, lekkere Huzaren- en Rundvleessalades, smeuïge Zalmsalade, pittige trio Gehaktballetjes met cassave, knapperige Patat en Broodjes Hamburger, traditionele Limburgse Braadworst, smeuïge Kaassoufflé, hartige Vleeskroket en een heerlijke Frikandel.

Houd er rekening mee dat de drankjes aan boord niet bij de prijs inbegrepen zijn, maar je kunt ze wel tegen betaling krijgen. Dus zorg ervoor dat je wat geld meeneemt om je dorst te lessen terwijl je geniet van het feest op het water.

Mis deze geweldige gelegenheid niet en reserveer nu je plek voor de Vinkeveen Ahoy! Het wordt een onvergetelijke zondagmiddag vol muziek, lekker eten en een prachtige omgeving. Kom en beleef samen met ons een geweldige tijd op de Vinkeveense Plassen!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Vinkeveen Ahoy georganiseerd door Feestartiesten.nl.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Rondje Amsterdam

zondag 09-06-2024 | 14:00

Deze editie is helaas geannuleerd. Kaartkopers zijn op 25-05-2024 per mail op de hoogte gebracht en hebben vervangende tickets ontvangen.

Hazes Editie

zondag 29-09-2024 | 14:00

€ 45,75 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 2,05 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2024-09-29 14:00:00 2024-09-29 18:00:00 Europe/Amsterdam Vinkeveen Ahoy Rederij Klinkhamer

Locatie
Rederij Klinkhamer
Baambrugse Zuwe 204,
3645 AM Vinkeveen

Parkeergelegenheid
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de boot.

Artiestenprogramma
Artiestenprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Website

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice