fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Vrienden van 015

Vrienden van 015: Een Onvergetelijk Muziekfestijn in Delft!
Op 31 augustus 2024 vindt de langverwachte vierde editie van Vrienden van 015 plaats! Dit muziekfestijn belooft weer een spectaculaire ervaring te worden met optredens van niemand minder dan Mental Theo, John West, Lange Frans, DJ Coenio en Bart van Dishoeck. Zij zullen het publiek vermaken met hun fantastische muziek en de sfeer naar ongekende hoogtes brengen!
Het evenement begint om 18:00 uur, en we raden je ten zeerste aan om op tijd te komen. Je wilt immers geen moment missen van dit geweldige feest. Dus zorg dat je erbij bent en maak je klaar om van begin tot eind te genieten van de geweldige muziek en de bruisende atmosfeer die Vrienden van 015 te bieden heeft.
Om ervoor te zorgen dat je deze bijzondere gebeurtenis niet vergeet, raden we je aan om de datum alvast in je agenda te noteren. 31 augustus 2024 is de dag waarop je de tijd van je leven kunt hebben en kunt feesten met je vrienden en andere muziekliefhebbers.
De locatie voor dit evenement is het kleine en intieme parkeerterrein op Sportpark Tanthof Zuid, een unieke plek omringd door bomen. Wat deze locatie extra speciaal maakt, is dat je hier gratis kunt parkeren, direct voor de deur. Dit zorgt voor het nodige gemak, zodat je je volledig kunt focussen op het plezier en de geweldige optredens die je te wachten staan.
Sportpark Tanthof Zuid bevindt zich in het prachtige zuidwesten van Delft, een pittoreske omgeving die de perfecte setting biedt voor dit evenement. Je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving terwijl je danst en feest viert met je vrienden. Het is een locatie die je zeker niet wilt missen!
Houd onze Facebook-pagina en Instagram nauwlettend in de gaten voor alle laatste updates met betrekking tot Vrienden van 015. We zullen regelmatig nieuwe informatie delen over de artiesten, het tijdschema en andere belangrijke details. Dus zorg ervoor dat je ons volgt om op de hoogte te blijven en niets te missen!
Kortom, Vrienden van 015 is een evenement dat je niet wilt missen. Noteer de datum in je agenda, verzamel je vrienden en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol geweldige muziek en plezier. Mis het niet, want dit wordt een feest om nooit te vergeten!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Vrienden van 015.

Deel deze pagina

2024-08-31 18:00:00 2024-09-01 00:30:00 Europe/Amsterdam Vrienden van 015 Sportpark Tanthof

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Sportpark Tanthof

zaterdag 31-08-2024 | 18:00

€ 26,35 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 2,15 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2024-08-31 18:00:00 2024-09-01 00:30:00 Europe/Amsterdam Vrienden van 015 Sportpark Tanthof
Locatie

Sportpark Tanthof
Henk van Riessenlaan 2, 2626 AB Delft NL

Organisatie

Music Events

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice