Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Vrienden van 015

De Vrienden van 015 geven een knalfeest! Het hing al een tijdje in de lucht, vrienden die al jaren met elkaar optrekken deelden al geruimde tijd het idee om een Nederlandstalig evenement te organiseren, maar dan met, voor en door vrienden.

Een evenement waar sfeer, meezingen en ons kent ons bovenaan staat. Een echt familie en/of vrienden feest waar iedereen van jong tot oud welkom is. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Tino Martin

Wat doe je als je groeiende schare fans niet meer in de AFAS live passen? Dan doe je de Ziggo Dome. En daarna? Dan doe je ‘m 2 x! Tino gaat als een komeet, zo veel is duidelijk.  Zingt net zo makkelijk bij Tante Roosje, de kroeg van zijn schoonvader, als in jouw huiskamer via de studio van De Wereld Draait Door. Tino mag daarom niet ontbreken bij de Vrienden van 015!

René Schuurmans

Met zijn single “Laat De Zon In Je Hart” waarvoor hij een gouden plaat ontving heeft René Schuurmans zijn wortels diep in de grond van het Nederlandse lied weten te vestigen. René heeft in de loop van zijn succesvolle carrière een enorm repertoire opgebouwd met eigen singles die door heel het land luidkeels meegezongen worden. Deze “blonde god uit het zuiden” zoals hij snel na de start van zijn zangcarrière genoemd werd is inmiddels een gevestigde rot in het vak en mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland.

Alex Wielders

Eén van de artiesten die al jaren op letterlijk honderden feesten op het podium staat is Alex Wielders. Hij heeft zijn naam opgebouwd met zeer succesvolle optredens door het hele land. Overal waar hij het podium op komt, begint het feest! Daarnaast scoorde hij een nummer 1-hit met “Een Bossie Rode Rozen” die tijdens de Vrienden van 015 natuurlijk kei hard meegezongen kan worden!

Locatie

Voor de locatie is het kleine en intieme parkeerterrein op Sportpark Tanthof Zuid gevonden. Omringd door bomen en voor de deur gratis parkeren maakt deze locatie toch echt wel uniek. Sportpark Tanthof ligt in het zuidwesten van Delft.

 

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Vrienden van 015.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Sportpark Tanthof
Henk van Riessenlaan 2, 2626 AB Delft NL

Organisatie

Music Events

Veelgestelde vragen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
NS trein-dagretour
Deel deze pagina
Klantenservice