fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Vrienden van 015

YES…. We mogen weer!!!

Geniet van een heerlijke ongedwongen Vrienden van 015 onder de tropische zon in Delft met de allergrootste meezingers, Pop & Dance!! 4 artiesten samen met 1 missie…. FEEST!

John West

Grote wens van het Vrienden team was om John West nog een keer te halen. Het is al zo lang geleden en wat hebben we toch zin in al die grote hits.

Bijna in zijn achtertuin brengt John ze allemaal. Waaronder: “blijf bij mij”, “jouw blik”, “Lekkerding” en vele anderen.

Alex Wielders

Eén van de artiesten die al jaren op letterlijk honderden feesten op het podium staat is Alex Wielders. Hij heeft zijn naam opgebouwd met zeer succesvolle optredens door het hele land. Overal waar hij het podium op komt, begint het feest! Daarnaast scoorde hij een nummer 1-hit met “Een Bossie Rode Rozen” die tijdens de Vrienden van 015 natuurlijk kei hard meegezongen kan worden!

Vinzzent

Van onder de rivieren halen we hem over om oa zijn grootste hits: “Dromendans”&  Dansé Dansé. Aanstekelijk en engergiek dat is Vinzzent!

DJ Bart van Dishoek

Bart is niet alleen al jaren onze vaste huis DJ, meervoudig beste All Round DJ van het land. Maar met het optreden bij “I Can See Your Voice” en het optreden met OG3NE ook een geweldige entertainer en zanger.

Locatie

Voor de locatie is het kleine en intieme parkeerterrein op Sportpark Tanthof Zuid gevonden. Omringd door bomen en voor de deur gratis parkeren maakt deze locatie toch echt wel uniek. Sportpark Tanthof ligt in het zuidwesten van Delft.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Vrienden van 015.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Sportpark Tanthof

zaterdag 11-09-2021 | 17:00

Helaas heeft de organisatie zojuist te horen gekregen dat het feest op het plein met de Vrienden van 015 dit jaar niet zal mogen plaatsvinden. De organisatie is genoodzaakt het evenement naar volgend jaar te verplaatsen. Dan zal er gefeest worden als nooit tevoren. We houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte over de nieuwe datum zodra deze bekend is. Vrienden, tot volgend jaar!

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Sportpark Tanthof
Henk van Riessenlaan 2, 2626 AB Delft NL

Organisatie

Music Events

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Deel deze pagina
Klantenservice