fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Vrone festival Koningsavond

Op 26 april 2024 staat er een Koningsavond spektakel te gebeuren dat alle verwachtingen zal overtreffen: Vrone Festival Koningsavond! Dit niet te missen evenement zal plaatsvinden in een indrukwekkende, ruime tent bij Sportvereniging Vrone, waar feestgangers zich klaarmaken voor een avond vol opwinding, dans en een ongekende muzikale belevenis.

De line-up van Vrone Festival Koningsavond is werkelijk sensationeel en belooft een geweldige mix van muzikale talenten die het publiek in extase zullen brengen. Jeffrey Lindt, de getalenteerde zanger, staat bekend om zijn indrukwekkende vocale vaardigheden en meeslepende performance, maar dat is nog niet alles! DJ Luck, een meester in het vak, staat klaar om zijn vaardigheden achter de draaitafels te tonen, en met John de Bever, Rein Merche, Jeffrey Heesen en Robert Pater in de line-up, staat vast dat er een onvergetelijk feest van gemaakt zal worden.

De locatie van het festival is niet zomaar een tent; het is een ware feestarena die ruimte biedt aan enthousiaste feestvierders om te dansen en te genieten van de onvergetelijke muziek. De grote tent bij Sportvereniging Vrone zal bruisen van sfeer, terwijl de muziek de avond vult met ongekende energie.

Vrone Festival Koningsavond op 26 april 2024 is niet alleen een muzikaal evenement; het is een totaalervaring. De organisatoren hebben alles uit de kast gehaald om een onvergetelijke Koningsavond te creëren. Bereid je voor op een avond vol verrassingen, geweldige muziek en een ongekende feestelijke sfeer.

Markeer 26 april 2024 in je agenda en verzeker jezelf van een plek op dit buitengewone festival. Vrone Festival belooft een Koningsavond te worden waar je nog lang over zult napraten. Mis het niet en bereid je voor op een avond vol muzikale magie en festiviteiten!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Vrone Festival.

Deel deze pagina

2024-04-26 18:00:00 2024-04-27 00:00:00 Europe/Amsterdam Vrone festival Koningsavond Voetbal Vereniging Vrone

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Voetbal Vereniging Vrone

vrijdag 26-04-2024 | 18:00

€ 17,50 | Late Bird

€ 13,00 | Entree

€ 8,50 | Early Bird

€ 57,00 | Voorverkoop

€ 45,00 | Voorverkoop

€ 30,00 | Voorverkoop

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,00 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2024-04-26 18:00:00 2024-04-27 00:00:00 Europe/Amsterdam Vrone festival Koningsavond Voetbal Vereniging Vrone

Locatie
Voetbal Vereniging Vrone
Boeterslaan 1-B
1834 GP Sint Pancras NL

Muntenvoucher
Bestel direct ook een muntenvoucher. Op locatie zijn munten 3,- per stuk. Bestel je online dan koop je 20 munten voor 57,- en krijg je dus 1 consumptie gratis. Bovendien hoef je op locatie niet in de lange rij bij de kassa te staan, maar wissel je jouw muntenvoucher eenvoudig en snel om voor een zakje munten bij het omwisselpunt.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Vrone Festival

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice