fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Waadhoeke Fietstocht

Ontdek Waadhoeke vanaf de fiets! Waadhoeke Fietstocht is een nieuw sportief evenement in de gemeente Waadhoeke. Door deel te nemen aan de fietstocht ontdek je al het moois wat de gemeente in Noord-West Friesland te bieden heeft.

De fietstocht is een unieke tocht door het weidse landschap van Waadhoeke met speciale aandacht voor culturele- en culinaire elementen uit de regio. Of je nu een toerfietser, een (amateur) wielrenner of sportieve fietser bent, voor iedereen is er een passende afstand. Met drie verschillende routes langs dijken, weilanden, pittoreske dorpen en de stad Franeker komt er een mooie diversiteit aan landschappen voorbij.

Om deel te nemen aan de eerste editie van Waadhoeke Fietstocht, schrijf je je in voor één van de routes 40, 70 of 110 kilometer. Wij ontvangen jou ’s ochtends op het terras bij Grand Café de Doelen met een heerlijk kopje koffie en een heerlijke Franeker Loskop (hazelnoot-schuimgebakje met een vleugje sinaasappel).

Eenmaal op pad rijd je langs prachtige culturele en historische elementen in de gemeente. Denk hierbij aan het monument bij Getswerderzijl, de bunkerstelling van Koehool, de Van Harenskerk in Sint Annaparochie en het Yeb Hettingamuseum in Firdgum.

Elke route passeert de rustpost bij Minicamping en theetuin “Slappeterp” waar je een proeverij met Waadhoekse producten wacht. Midden op het kaats-walhalla, het Sjûkelân, word je aan het eind van de route weer ontvangen met het heerlijke Planeten Pilsje uit Franeker en een uniek hapje uit de Waadhoeke.

Een snel rondje door de gemeente of een heerlijk dagje uit, samen of met het gezin, de keuze is aan jou! De Waadhoeke is klaar om haar pracht te tonen!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van de Waadhoeke Fietstocht.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Startplaats
Breedeplaats 6
8801 LZ Franeker NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Waadhoeke Fietstocht

Deel deze pagina
Klantenservice