fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Walking Dinnershow

Een avond vol entertainment inclusief eten en onbeperkt* drinken tijdens de Walking Dinnershow!

De muzikale omlijsting tijdens de avond is alvast op en top. Laat u verrassen door een parade aan feestartiesten die hun sporen meer dan verdient hebben. Volop Amsterdamse gezelligheid en uit volle borst meezingen met de enige echte levenslied zanger en nachtburgemeester van Amsterdam Peter Beense! Swing mee op “Foxi Foxtrot, Honkie Tonkie Pianissie en vele andere grote hits van Nico Haak ” gezongen door niemand minder dan zoon Kees Haak. Levensliedzanger Sidney Bischoff neemt u tijdens de Walking Dinnershow mee met de allergrootste Hollandse Hits! Tony Anderson schreef vele hits voor vele Nederlandse artiesten waaronder André Hazes. Geniet van deze klasse zanger met 80-er jaren hits en de dansvloer is voor u.
Als de temperatuur stijgt, is het tijd op de banken te gaan staan en mee te feesten op de Oostenrijkse après-ski hits van “Mister Westendorf” Stefan Storm!
 
Een muzikaal feest met een culinaire verwennerij !
Dit is een avond die u niet wilt missen.
   
Wij ontvangen u feestelijk waarna u kunt aanschuiven en genieten van een heerlijk voorgerecht geserveerd aan tafel. Verder kunt u genieten van het open buffet. Heeft u daarna nog een gaatje over? Het verrassingstoetje zal aan tafel worden geserveerd ter afsluiting van de avond.  En alsof dat nog niet genoeg is: gedurende de avond kunt u onbeperkt genieten van *bier, fris, wijn en Hollands gedistilleerd. **Buitenlands gedistilleerd op nacalculatie verkrijgbaar**

Het evenement vindt plaats bij Heeren van LIMMEN in Limmen en uitsluitend toegang via de Corona Check App. Tickets € 89,50 per persoon

De Walking dinnershow is een productie van Feestartiesten.nl

Artiestenprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de  Walking Dinnershow bij Heeren van Limmen.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Heeren van Limmen
Dusseldorperweg 103
1906 AJ Limmen

Aanwezigheid is enkel mogelijk op vertoon van een geldige QR code in de Corona Check App.

Groepskorting

Bent u met een groep van meer dan 10 personen? Gebruik dan bij Stap 1 in de bestelmodule de promotiecode Groepskorting en u ontvangt een korting van 10% op uw groepsreservering.

In verband met de geldende Corona-maatregelen gaat de Walking Dinnershow in 2020 niet door. Ticketkopers kunnen de e-tickets opnieuw downloaden in de bevestigingsmail of installeren de Ticketmatic App. De nieuwe datum zal direct op de tickets zichtbaar zijn en je kunt de tickets gebruiken op 20 november 2021.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Locatie

Organisator

Deel deze pagina
Klantenservice