Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Walking Dinnershow

Een avond vol entertainment inclusief eten en onbeperkt* drinken tijdens de Walking Dinnershow!

De muzikale omlijsting tijdens de avond is alvast op en top. Laat u verrassen door een parade aan feestartiesten die hun sporen meer dan verdient hebben. Volop Amsterdamse gezelligheid en uit volle borst meezingen met Peter Beense: de enige echte levenslied zanger en nachtburgemeester van Amsterdam. Swing mee op kleine wasjes grote wasjes van de muziekminister of the Caribbean Trafassi MAN. De schlagerkoning Otto LAGERFETT neemt u tijdens de Walking Dinnershow mee met de allergrootste Duitse schlagerhits! Tony ANDERSON schreef vele hits voor vele Nederlandse artiesten waaronder Andre Hazes. Geniet van deze klasse zanger met 80-er jaren hits en de dansvloer is voor u. Als de temperatuur stijgt, is het tijd op de banken te gaan staan en mee te feesten op de Oostenrijkse après-ski hits van “Mister Westendorf” Stefan Storm!

Een muzikaal feest met een culinaire verwennerij! Dit is een avond die u niet wilt missen.

We ontvangen u feestelijk waarna u kunt aanschuiven en genieten van een heerlijk voorgerecht geserveerd aan tafel. Als het walking dinner begint raden we u aan een bezoek te brengen aan de paling rokerij en natuurlijk de luxe buffetten belegd met een ruim assortiment vlees en vis. Heeft u daarna nog een gaatje over? Voor het toetje rijdt de ijscoman de ijskar naar binnen en deelt heerlijk schepijs uit. En alsof dat nog niet genoeg is: gedurende de avond kunt u onbeperkt genieten van bier, fris, wijn en Hollands gedistilleerd.

Het evenement vindt plaats bij Bob’s Party Palace. Hier kunt u eindeloos genieten van diverse activiteiten. Tevens is de locatie eenvoudig bereikbaar vanaf de A9.

Buitenlands gedistilleerd verkrijgbaar met 50% korting!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de  Walking Dinnershow bij Bob’s Party Palace

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Bob’s Party Palace
Westerwerf 1, 1911 JA Uitgeest

Veelgestelde vragen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Locatie
Organisator
Deel deze pagina
Klantenservice