Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Walking Dinnershow

Een avond vol entertainment inclusief eten en onbeperkt* drinken tijdens de Walking Dinnershow!

De muzikale omlijsting tijdens de avond is alvast op en top. Laat u verrassen door een parade aan feestartiesten die hun sporen meer dan verdient hebben. Volop Amsterdamse gezelligheid en uit volle borst meezingen met Peter Beense: de enige echte levenslied zanger en nachtburgemeester van Amsterdam. Tony ANDERSON schreef vele hits voor vele Nederlandse artiesten waaronder Andre Hazes. Geniet van deze klasse zanger met 80-er jaren hits en de dansvloer is voor u. Als de temperatuur stijgt, is het tijd op de banken te gaan staan en mee te feesten op de Oostenrijkse après-ski hits van “Mister Westendorf” Stefan Storm! Daarnaast worden er optredens verzorgt door o.a. Kees Haak, Gerry Inn Westendorf, Sidney Bischoff en DJ Rene Cassee. De presentatie is in handen van Bert Schenau.

Een muzikaal feest met een culinaire verwennerij! Dit is een avond die u niet wilt missen.

We ontvangen u feestelijk waarna u kunt aanschuiven en genieten van een heerlijk voorgerecht geserveerd aan tafel. Als het walking dinner begint raden we u aan een bezoek te brengen aan de paling rokerij en natuurlijk de luxe buffetten belegd met een ruim assortiment vlees en vis. Heeft u daarna nog een gaatje over? Voor het toetje rijdt de ijscoman de ijskar naar binnen en deelt heerlijk schepijs uit. En alsof dat nog niet genoeg is: gedurende de avond kunt u onbeperkt genieten van bier, fris, wijn en Hollands gedistilleerd.

Het evenement vindt plaats bij Bob’s Party Palace. Hier kunt u eindeloos genieten van diverse activiteiten. Tevens is de locatie eenvoudig bereikbaar vanaf de A9.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de  Walking Dinnershow bij Bob’s Party Palace

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Bob’s Party Palace
Westerwerf 1, 1911 JA Uitgeest

Groepskorting

Bent u met een groep van meer dan 10 personen? Gebruik dan bij Stap 1 in de bestelmodule de promotiecode Groepskorting en u ontvangt een korting van 10% op uw groepsreservering.

In verband met de geldende Corona-maatregelen gaat de Walking Dinnershow in het voorjaar niet door. Ticketkopers kunnen hun huidige tickets gebruiken om het evenement te bezoeken op 14 november 2020.

Verplaatsing Walking Dinnershow

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Locatie
Organisator
Deel deze pagina
Klantenservice