Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Walking Dinnershow

Een avond vol entertainment inclusief eten en onbeperkt* drinken tijdens de Walking Dinnershow!

De muzikale omlijsting tijdens de avond is alvast op en top. Laat u verrassen door een parade aan feestartiesten die hun sporen meer dan verdient hebben. Volop Amsterdamse gezelligheid en uit volle borst meezingen met Peter Beense: de enige echte levenslied zanger en nachtburgemeester van Amsterdam. Swing mee op kleine wasjes grote wasjes van de muziekminister of the Caribbean Trafassi MAN. De schlagerkoning Otto LAGERFETT neemt u tijdens de Walking Dinnershow mee met de allergrootste Duitse schlagerhits! Tony ANDERSON schreef vele hits voor vele Nederlandse artiesten waaronder Andre Hazes. Geniet van deze klasse zanger met 80-er jaren hits en de dansvloer is voor u. Als de temperatuur stijgt, is het tijd op de banken te gaan staan en mee te feesten op de Oostenrijkse après-ski hits van “Mister Westendorf” Stefan Storm!

Een muzikaal feest met een culinaire verwennerij! Dit is een avond die u niet wilt missen.

We ontvangen u feestelijk waarna u kunt aanschuiven en genieten van een heerlijk voorgerecht geserveerd aan tafel. Als het walking dinner begint raden we u aan een bezoek te brengen aan de paling rokerij en natuurlijk de luxe buffetten belegd met een ruim assortiment vlees en vis. Heeft u daarna nog een gaatje over? Voor het toetje rijdt de ijscoman de ijskar naar binnen en deelt heerlijk schepijs uit. En alsof dat nog niet genoeg is: gedurende de avond kunt u onbeperkt genieten van bier, fris, wijn en Hollands gedistilleerd.

Het evenement vindt plaats bij Bob’s Party Palace. Hier kunt u eindeloos genieten van diverse activiteiten. Tevens is de locatie eenvoudig bereikbaar vanaf de A9.

Buitenlands gedistilleerd verkrijgbaar met 50% korting!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de  Walking Dinnershow bij Bob’s Party Palace

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Bob's Party Palace - Uitgeest

zaterdag 14-09-2019 | 19:00

€ 100,15 | Entree

Prijzen zijn inclusief € 1,15 servicekosten per ticket. Per order wordt € 2,05 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

€ 911,50 | Incl. Servicefee

2019-09-14 19:00:00 2019-09-14 23:00:00 Europe/Amsterdam Walking Dinnershow Bob's Party Palace - Uitgeest

Locatie
Bob’s Party Palace
Westerwerf 1, 1911 JA Uitgeest

Veelgestelde vragen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Locatie
Organisator
Deel deze pagina
Klantenservice