fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Westlands Mannenkoor

Het Westlands Mannenkoor behoort tot één van de grootste en bekendste mannenkoren van ons land en telt zo’n 125 zangers. Het koor timmert onder de bezielende leiding van dirigent Hans de Wit en pianist Martin van Broekhoven, behoorlijk aan de weg met veel optredens. Het zangkoor is in 1956 opgericht en heeft bekendheid gekregen door zijn muzikale bijdrage aan de TV-serie ‘De Glazen Stad’. Zij brengen een breed repertoire aan liederen van klassiek tot popmuziek en operette tot musical. Omdat het repertoire in de loop van de tijd snel uitbreidde kregen platenmaatschappijen belangstelling en werd de muziek opgenomen en uitgebracht op LP en later op CD en DVD, compleet met piano begeleiding, orgel of een compleet  philharmonisch orkest. Tegenwoordig is het mannenkoor te beluisteren op hun website: www.westlandsmannenkoor.nl, ook op Youtube zijn er verschillende concerten van het koor te beluisteren.

Tijdens de komende concerten graven we even in het verleden met ‘De Glazen Stad”, het Westlandlied, ’t Heitelân en het Friese volkslied en natuurlijk recente liederen die jullie bekend in de oren zullen klinken. De koorleden kijken uit om  wederom concerten in Noord-Nederland te gaan geven. Ervaringen uit het verleden hebben aangetoond dat het publiek in het noorden van ons land heel graag onze concerten bezoekt.

Het koor hoopt op een hernieuwde kennismaking met u.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van het Westlands Mannenkoor.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Westlands Mannenkoor

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice