fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

William Shakespeare Macbeth + comedy of Errors

KIJK TERUG VIA ON DEMAND

Het lijkt een eeuwigheid geleden in een andere realiteit: in september 2019 werd voor de laatste keer een voorstelling van Shakespeare voor een ‘gewoon’ volle zaal gespeeld. Maar het goede nieuws is dat er weer publiek welkom is in het Shakespearetheater in Diever! Voor ieder die niet naar het theater wil of kan komen is er ook een livestream van de voorstelling beschikbaar. Zo kun je thuis vanaf de bank toch genieten van dit prachtige stuk.

75 JAAR SHAKESPEARE: DUBBEL FEEST IN DIEVER

Al sinds 1946 wordt Shakespeare op hoog niveau en met veel succes in Diever gespeeld. 75 jaar openluchttheater dus en dat wordt gevierd. Eigenlijk vorig seizoen al, maar de banken bleven noodgedwongen leeg. Nu het theater weer open mag  gaat dit jubileum in de zomer op een heel bijzondere wijze gevierd worden.

Er worden namelijk twee van Shakespeares  stukken in één voorstelling gespeeld: zijn kortste tragedie (Macbeth) en zijn kortste komedie (Comedy of Errors).Voor deze bijzondere jubileumuitvoering zijn beide stukken overigens nog iets ingekort. Maar wel zo dat de toeschouwer zelf kan ervaren hoe grappig Macbeth en hoe verdrietig de Comedy of Errors kan zijn.

SAMENGEVAT

De Comedy of Errors is een hilarische reeks misverstanden rond twee paar tweelingen met dezelfde naam, die niet van elkaar weten dat ze zich gelijktijdig op dezelfde plek bevinden.
Macbeth heeft de koning vermoord, zijn lijfwachten doodgestoken en dat allemaal omdat vreemde wezens hem hebben voorspeld dat híj koning zal worden. Maar twijfel blijft. En spijt ook. Bij elke nieuwe moord die nu moet volgen. Want eens bloed, altijd bloed, steeds meer bloed. Macbeth verzucht dan ook: “ Ik zou willen dat ik mezelf kon vergeten.”

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor On Demand van Shakespeartheater Diever.

Deel deze pagina

2022-05-31 00:00:00 2022-05-31 23:59:00 Europe/Amsterdam William Shakespeare Macbeth + comedy of Errors

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

dinsdag 31-05-2022 | 00:00

€ 10,00 | Regulier

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 0,85 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2022-05-31 00:00:00 2022-05-31 23:59:00 Europe/Amsterdam William Shakespeare Macbeth + comedy of Errors

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Shakespear Theater Diever

On demand kijken

Klantenservice