fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Wind

Toneelgroep Jan Vos brengt de voorstelling WIND, een onstuimige komedie over de energietransitie in de praktijk.

Na alom geprezen producties als GAS en MANSHOLT brengt Toneelgroep Jan Vos de nieuwe voorstelling WIND. Tjeerd Bischoff schreef een energieke, onstuimige komedie over de energietransitie, waarin hij de gevolgen schetst van ongelukkige politieke keuzes voor de bewoners van een klein dorp.
Wind wordt in een open tent gespeeld door Helmert Woudenberg, Trudi Klever, Dimme Treurniet, José Kuijpers, Dagmar Ketelaers en Storm Parser, met live muziek van Jaap van Keulen.

Wie wind zaait zal storm oogsten. In de gemeente Burgerveen, waar in vroegere jaren turf werd gestoken en vervolgens gas omhoog gepompt, weten ze daar alles van. De emoties lopen hoog op als de inwoners te horen krijgen dat ook de duurzame energie van windmolens op hun grondgebied opgewekt zal worden. Wat daarbij niet helpt is dat een kleine groep mensen er flink aan gaat verdienen, terwijl het hele dorp er last van heeft. En wat ook niet helpt is dat de beloofde inspraak een wassen neus blijkt te zijn, de overheid is doof voor tegengeluiden. De spanning in de gemeenschap stijgt. Oude tegenstellingen worden opgerakeld, nieuwe tegenstellingen worden dankbaar uitgebuit. Steeds feller bijt men zich vast in het eigen gelijk en steeds heftiger raken de verschillende partijen met elkaar in de clinch. Oud zeer, jaloezie, hebzucht en verdachtmakingen veroorzaken een storm van emoties die het dorp met middelpuntvliedende kracht uit elkaar doet klappen.

Op zaterdag is er voorafgaand aan de voorstelling een talkshow. aanvang 18.15 uur. De talkshow is gratis, wel graag aanmelden.

Tickets zijn ongeplaceerd en kosten naar keuze € 25,- € 30,- of € 35,-.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Toneelgroep Jan Vos.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Kijkboerderij ’t Hoogeveld – Eelde
Helmerdijk 71
9761 VN Eelde NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Kijkboerderij t Hoogeveld

Toneelgroep Jan Vos

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice