fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Zotte Proeverij

Wij nodigen je uit om op zaterdag 29 september deel te nemen aan onze ZOTTE PROEVERIJ, een evenement dat je niet wilt missen.

Wat mag je verwachten tijdens onze ZOTTE PROEVERIJ? Een ervaren biermeester zal met veel humor en vakkennis maar liefst 6 heerlijke bieren presenteren. Deze bieren zullen worden gecombineerd met heerlijke hapjes, zodat je een perfecte smaakbeleving krijgt. Na de proeverij krijg je zelfs een mooi speciaal bierglas mee naar huis, als aandenken aan deze bijzondere avond.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de tombola maak je ook nog eens kans op leuke prijzen. Een extra reden om deel te nemen aan dit gezellige evenement. En voor degenen die helemaal in de sfeer willen opgaan, hebben we een leuke verrassing. Degene die het beste verkleed komt in een bierthema, maakt namelijk nog kans op een speciale prijs! Dus haal je creatieve kant naar boven en zorg dat je eruitziet als een echte bierkenner.

Het belooft een geweldige avond te worden, vol plezier en genot. De inloop voor de proeverij begint om 19.00 uur, en om 20.00 uur gaan we van start. Zorg ervoor dat je op tijd je ticket bemachtigt, want vol=vol! We willen niet dat je dit fantastische evenement moet missen.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze ZOTTE PROEVERIJ een onvergetelijke ervaring zal zijn. Het is dé gelegenheid om nieuwe bieren te ontdekken, je smaakpapillen te verwennen en te genieten van een gezellige sfeer. Schrijf je vandaag nog in en verzeker jezelf van een plekje op dit unieke bierfestijn.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van De Ster Nieuwkuijk

Deel deze pagina

2023-09-29 20:00:00 2023-09-30 00:00:00 Europe/Amsterdam Zotte Proeverij De Ster - Nieuwkuijk

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

De Ster - Nieuwkuijk

vrijdag 29-09-2023 | 20:00

€ 28,75 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,30 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2023-09-29 20:00:00 2023-09-30 00:00:00 Europe/Amsterdam Zotte Proeverij De Ster - Nieuwkuijk

Locatie
De Ster – Nieuwkuijk
Nieuwkuijksestraat 73
5253 AD Nieuwkuijk NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

De Ster Nieuwkuijk

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice