fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Frans Bauer Rolstoelplaatsen

  Frans Bauer Live in Ahoy

  Aanvraag rolstoelplaatsen

  Op 18 en 19 oktober keert Frans Bauer terug naar Rotterdam Ahoy. Wanneer je een rolstoelplaats wilt reserveren, kun je dat via onderstaand formulier doen. De rolstoelplaatsen worden verkocht op basis van binnenkomst. Na het doorgeven van je aanvraag verwerken wij deze en ontvang je van ons de betaalinstructie per mail. Indien de rolstoelplaatsen uitverkocht zijn, wordt je automatisch op de wachtlijst geplaatst en ontvang je automatisch bericht zodra er nieuwe plaatsen beschikbaar zijn.

  Rolstoelplaats €85,-
  Begeleidersplaats €85,-
  Prijzen zijn incl. € 1,75 servicekosten per ticket en exclusief € 1,25 administratiekosten per order. Let op: per rolstoeler kan er 1 begeleider plaatsnemen op het rolstoelplateau. De overige begeleiders nemen plaats op de Arena tribune die vlakbij het rolstoelplateau beschikbaar zijn (eveneens € 85,-).

  Let op: de plaatsen zijn inmiddels op beide dagen uitverkocht. Via onderstaand formulier kun jij je aanmelden voor de wachtlijst. We brengen je dan op de hoogte zodra er weer plaatsen beschikbaar zijn.

  Voorstelling en kaarten

  Mijn gegevens

  Klik op verzenden om uw aanvraag aan ons door te geven. Je wordt automatisch op de wachtlijst geplaatst.

  Klantenservice