Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Horse Event – BIT-actie

Horse Event 2019 Ticketpoint

BIT-actie
Als BIT-abonnee kun je na het invullen van je relatienummer gebruik maken van de actie 1+1 gratis. Je ontvangt 2 tickets voor dezelfde dag met 50% korting. Deze actie geldt alleen in de voorverkoop. De korting wordt verrekend op de kassaprijs.

Let op: gebruik BIT als voorcode: BITrelatienummer.

1. MAAK JE KEUZE
Kies de dag van je keuze en het type ticket dat je graag wilt bestellen.

2. VUL IN
Vul hieronder je BITrelatienummer in om door te gaan (gebruik BIT als voorcode). Selecteer daarna 2 BIT-tickets met 50% korting zodat je twee tickets voor de prijs van één ontvangt en volg de rest van het bestelproces. Indien gewenst kun je hier ook meteen extra tickets bestellen.

LET OP:
Je kunt je relatienummer maar 1x invoeren, daarna word je relatienummer geblokkeerd en is het niet meer bruikbaar. Rond dus direct je bestelling af, je kunt geen nieuwe bestelling maken met hetzelfde relatienummer.

Lukt het niet? Onze virtuele assistente Kees heeft 24/7 op vragen een antwoord. Je kunt met Kees chatten en online je vraag stellen via onze contactpagina.

Let op: gebruik BIT als voorcode: BITrelatienummer.

Horse Event is op zaterdag 14 september geheel uitverkocht. Kom jij het leukste paardenevenement van het jaar ook bezoeken op vrijdag 13 september of zondag 15 september?

Klantenservice