Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Horse Event – Groepsreservering

Horse Event – Groepsreservering

Horse Event 2019: het leukste paardenweekend van het jaar
Wil jij meer leren over paarden, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en bekende nationale en internationale ruiters en trainers ontmoeten? Kom dan op 13, 14 en 15 september naar Horse Event in Vijfhuizen! Horse Event is het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af, en bijna alle disciplines komen aan bod. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.

BESTEL HIER JE GROEPSRESERVERING:

Bezoek jij Horse Event met meer dan 10 personen? Dan is er een speciaal groepstarief beschikbaar.
Vul onderstaand bestelformulier in om tickets te reserveren. Wij nemen dan contact met je op. De reservering is pas definitief op het moment dat Ticketpoint deze heeft bevestigd.

    Voorstelling en kaarten

    Horse Event is op zaterdag 14 september geheel uitverkocht. Kom jij het leukste paardenevenement van het jaar ook bezoeken op vrijdag 13 september of zondag 15 september?

    Mijn gegevens

    Kom je met een groep in een touringcar naar Horse Event? Meldt de touringcar voorafgaand aan via info@horse-event.nl. De organisatie informeert je over praktische zaken en parkeermogelijkheden.

    Klantenservice