fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Update: livestream integreren in de ticketverkoop

 

Ondanks dat er positief wordt bericht over dalende besmettingscijfers en mogelijke vaccins, lijkt het er niet op dat we op korte termijn zonder aanvullende maatregelen naar evenementen kunnen. Tot die tijd denken wij graag met jullie mee over ideeën voor kaartverkoop die binnen de richtlijnen passen. Het is al enige tijd mogelijk om via Ticketpoint je evenement aan te bieden in de vorm van een livestream. Sinds 1 december hebben we een nieuwe update waarmee het streamplatform nog beter is geïntegreerd in de ticketverkoop. Tevens kunnen we de livestream nu helemaal in jouw eigen look & feel aanbieden.

De verkoop van unieke toegangscodes kan, net als kaartjes voor evenementen, volledig plaatsvinden via Ticketpoint.

Hoe werkt dit?

  • De bezoeker koopt het ticket voor de stream via Ticketpoint.
  • Vanuit de mail met daarin de orderbevestiging wordt direct gelinkt naar de streamingpagina met een unieke link per ticket.
  • Op deze streamingpagina wordt automatisch de unieke barcode ingevuld die toegang geeft tot de video-stream op elk apparaat; tablet, telefoon of laptop maar ook Chromecast of Apple tv.

Wij kunnen de streamingpagina volledig stylen in jullie eigen huisstijl. Streams kunnen live worden uitgezonden, maar ook on demand ter beschikking worden gesteld. Toegangscodes zijn uniek, kunnen niet door meerdere apparaten tegelijk worden gebruikt en zijn dus niet te delen.

Meer informatie hierover?

Neem contact met ons op!

 

 

Klantenservice