Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De juiste ingrediënten voor een goed ‘marketing-gerecht’.

Anno 2020 zijn er meer kanalen dan ooit inzetbaar om  doelgroepen te bereiken. De gemiddelde bezoeker is zich nog nooit zo bewust geweest van advertenties, banners, sponsored content of influencer marketing die hun weg vinden via de sociale media. Dat maakt het complex om een goede strategie voor de juiste kanalen te bepalen. Want waar zit je doelgroep op te wachten, en hoe verbind je hen met jouw evenement?

Het traditioneel een post plaatsen met een schreeuwende opsomming van artiesten of een Facebook evenement aanmaken alleen is allang niet meer genoeg. Steeds meer organisatoren zetten Ticketpoint in voor de verzorging van een online marketingmix. Optimale targeting, sterke content en inzet van verschillende kanalen op het juiste moment, spelen een grote rol bij het online positioneren van evenementen. En heeft een actie net even een extra boost nodig? De marketingcampagnes zorgen aantoonbaar voor extra bereik en betrokkenheid. Maak eens vrijblijvend kennis met onze marketing specialisten!

Klantenservice