fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

You never get a second chance…

Hoe vaak we misschien hoofdschuddend kunnen denken, ‘Jullie zouden écht beter moeten weten’, het is stiekem ook wel erg vermakelijk. De grootste do’s en dont’s voor het maken van een e-mailnieuwsbrief kunnen het verschil maken. Want e-mailmarketing wordt nog weleens onderschat en weggezet als ‘spammy’ of ‘schieten met hagel’. Maar er zit wel degelijk grote meerwaarde in het verzenden van nieuwsbrieven. Dat blijkt uit onderzoek na onderzoek.

Denk bij het samenstellen van een nieuwsbrief aan zaken als: de relevante branding voor je evenement en de meetbaarheid. Maar ook het feit dat e-mailmarketing, naast social media, het enige kanaal is waar de klant zelf actief voor heeft gekozen om berichten te ontvangen. Er is veel vooraf te ondervangen met een gedegen strategie. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht voor dit ‘ondergeschoven’ kindje van online marketing! 

Klantenservice