Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

This is the moment!

Nu we ons begeven in het voorportaal van de nieuwe jaren ’20 focussen we ons op één van de grootste trends in de evenementenbranche: de online experience. Steeds vaker wordt hiervoor een ‘eigen app’ ingezet dat zorgt voor een uniforme en boeiende merkervaring voor bezoekers. Als ticketingorganisatie zijn wij in de meeste gevallen het startpunt van een merkbeleving. Immers, de ‘definitieve’ betrokkenheid begint bij het aankoopproces van een ticket. Het is daarmee hét moment waarop een connectie tussen het evenement en de bezoeker tot stand wordt gebracht.

Ons advies? Maak gebruik van dát moment! Niet met het overladen van informatie, maar wel om een meer intuïtieve, saamhorige en mobielvriendelijke totaalervaring te creëren. Ticketpoint kent ‘de ingangen’ om je op weg te helpen om een eigen evenementen-app in te zetten om de communicatie met (maar óók tussen de bezoekers onderling!) bij de start, tijdens en na afloop van een evenement tot stand te brengen. Groot, klein, over de top of verbazingwekkend eenvoudig. Allemaal met het doel om op een persoonlijke manier impact en een connectie te maken. 

Klantenservice