Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Let’s scan away!

Een eigen locatie of op een tijdelijk (festival) terrein? Een sporthal of een theater? Een concert of een zakelijke bijeenkomst? Steeds vaker maken locaties en organisatoren gebruik van onze gebruiksvriendelijke “scan-app-service”. Het gemak dient de mens, daarom hebben we enkele handige functionaliteiten van deze app op een rijtje gezet:

Na het downloaden van de app kunt je het evenement selecteren waarvoor je tickets wilt scannen. De scan-app slaat lokaal alle geldige barcodes voor het evenement op. Dit heeft als voordeel dat het scannen van tickets snel gaat omdat de app geen verbinding hoeft te maken met een server om te controleren of een barcode geldig is. Maar ook dat de scan-app blijft werken, zelfs als de internetverbinding tijdelijk niet beschikbaar is. En tot slot wordt tijdens het scannen de app continu gesynchroniseerd, zodat je meerdere scanners tegelijkertijd kunt gebruiken én de scansessies in realtime kunt volgen.

De app is ook beschikbaar voor Android en iOS. Het is mogelijk om de ingebouwde camera van het apparaat te gebruiken om tickets te scannen. Dit kan handig zijn wanneer slechts een beperkt aantal tickets moet worden gescand of om tijdelijk een extra apparaat toe te voegen. Daarnaast hebben we uiteraard ook professionele scanapparatuur beschikbaar voor de grotere events.

Bij een geldige scan wordt het prijstype van het ticket weergegeven, waardoor het ticket extra gevalideerd kan worden, Er is nu ook een betere scanning van secure mobile tickets en de app toont in een groen/grijze balk de voortgang van scanning. Zo zie je eenvoudig hoeveel mensen er binnen zijn en hoeveel mensen je nog verwacht.

Klantenservice