fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Social distance verkoopmodule voor stadions en zalen

Nu COVID-19 een groot deel van ons dagelijks leven bepaalt en we leven in een zogenaamde 1,5 meter samenleving, vertellen we je graag op welke manier Ticketpoint door blijft werken in deze lastige tijden van crisis. En vooral hoe we elkaar kunnen helpen.

Ticketpoint innoveert met het aanbieden van een nieuwe manier van het automatisch en ‘corona-proof’ toewijzen van stoelen voor geplaceerde zalen en stadions. Er wordt gekeken naar twee belangrijke onderdelen in dit proces:

  • Rijen zijn rij om rij beschikbaar zodat bezoekers voor/achter elkaar 1,5 meter afstand kunnen waarborgen.
  • Binnen de rij worden tussen iedere bestelling 2 of 3 stoelen automatisch geblokkeerd voordat de volgende order geplaatst wordt. Zo kunnen bezoekers ook links/rechts van elkaar 1,5 meter afstand waarborgen.

Ben je benieuwd hoe dat te werk gaat? Kijk dan onderstaande video:


Gereguleerde bezoekersstromen op locatie

Dit zijn niet de enige mogelijkheid die Ticketpoint te bieden heeft. Wij denken graag mee in extra mogelijkheden om de bezoekersstromen op locatie goed te kunnen regulieren. Denk hierbij aan de volgende opties:

  • Extra ingangen creëren, waarbij we op het ticket voor iedere bezoeker de juiste ingang toonbaar maken.
  • Instroom in tijdsblokken. Laat de kopers van de bovenste rijen als eerste het stadion betreden en daarna pas de kopers van de onderste rijen. Zo verminder je de druk bij de entree en de druk in het vak. We vermelden de inlooptijden op het ticket.

Graag gaan we met je in overleg over de mogelijkheden. Je kunt hiervoor met ons contact opnemen via onderstaande button.

Neem contact met ons op!

Klantenservice