fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Ticketpoint faciliteert live stream concert tickets

 

Artiesten en producenten, maar ook theaters en locaties zijn op zoek naar passende kanalen om hun publiek te bereiken en opbrengsten te genereren om crew en muzikanten door de Coronacrisis te helpen. Ticketpoint biedt een veilige streaming- en ticketingtool aan die aan deze wens tegemoet komt. Een voorbeeld hiervan zijn de succesvolle “Home Isolation Concert” van OG3NE.

Het fenomeen van live gestreamde concerten is op zich niet nieuw, maar de explosief toegenomen belangstelling wel. Duidelijk is dat goede livestream-concerten meer zijn dan een surrogaat. Ze ontwikkelen zich tot een volwassen alternatief boven op het aanbod van ‘gewone’ concerten. Zolang de anderhalve-meter-regelgeving van kracht is, zijn deze volwassen livestreams een welkome aanvulling op het aanbod. En daarmee een interessante strategie voor artiesten, boekers, theaters en concertlocaties.

We faciliteren, in samenwerking met een stream partner, de verkoop van pay-per-view streamingsconcerten.

STAP 1
Online tickets verkopen? Meld met één druk op de knop gratis uw livestream aan. Op werkdagen binnen 24 uur online in verkoop.

STAP 2
Bezoekers kunnen via de website van een artiest, theater, locatie of Ticketpoint een stream-ticket kopen. Na betaling ontvangen zij een mail met een unieke link naar de voorstelling.

STAP 3
Kaartkopers kunnen via een unieke code en e-mailadres inloggen op de livestream. Op het moment dat de voorstelling in de zaal begint, wordt ook de livestream gestart. Op die manier kijkt iedereen op hetzelfde moment naar de voorstelling.

Wil jij meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nieuw: Sinds 1 december hebben we een nieuwe update waarmee het streamplatform nog beter is geïntegreerd in de ticketverkoop. Tevens kunnen we de livestream nu helemaal in jouw eigen look & feel aanbieden.

 

Klantenservice