fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Paard & Koets – Groepsreservering

  20, 21, 22 april 2018 / Equestrian Centre de Peelbergen - Kronenberg

  Paard&Koets en de Internationale Menwedstrijden Kronenberg smelten op 20, 21 en 22 april 2018 samen tot ’s werelds grootste mensportfeest. Menliefhebbers vanuit het hele land én van over de grens reizen af naar Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg (Limburg) om elkaar te ontmoeten.
  In de twee overdekte beurshallen kunnen bezoekers shoppen en zich laten informeren bij ruim 150 stands. Er zijn vier demonstratiepistes, twee binnen en twee buiten, waar gedurende de beursdagen een internationale wedstrijd wordt verreden en ruim twintig demonstraties worden gegeven. Diverse professionals verzorgen verschillende clinics in de twee dressuur- en vaardigheidspistes. Als klap op de vuurpijl kunnen bezoekers de marathon in en rond de beurshallen bekijken.

  RESERVEER HIER UW GROEPSAANVRAAG:
  Vul onderstaand bestelformulier in om tickets te reserveren. Wij nemen dan contact met u op. De reservering is pas definitief op het moment dat Ticketpoint deze heeft bevestigd.

  Voorstelling en kaarten

  Mijn gegevens

  Klantenservice