fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

The Pianoman – Platinum VIP Arrangement

  The Pianoman - Platinum VIP Arrangement

  Ervaar op 12 en 13 december 2024 een groots pianospektakel met Jeroen van der Boom in Ahoy.In de grootste pianobar van Nederland keert Jeroen van der Boom terug naar de essentie van zijn artiestentalent. Als de man achter de piano, een levende jukebox met zijn eigen hits, wereldklassiekers en verrassende muzikale gasten. Bestel hier tickets voor het Platinum VIP Arrangement

  VIP ARRANGEMENT
  The Pianoman Platinum

  Zakelijk arrangement naast het podium
  * Tafel verkoop alleen per 8 personen
  * Beste plaatsen aan hoge tafels met krukken
  * Aparte VIP entree met eigen garderobe
  * Maximaal 4 parkeertickets per tafel
  * Welkomst cocktail
  * Gehele avond open bar & shared dining (maaltijd vervangend)
  * Under the Key Afterparty tot één uur na de show
  € 3270,- | Incl. BTW en servicekosten

  De Platinum VIP Arrangementen zijn momenteel geheel uitverkocht. Je kunt jezelf hieronder aanmelden voor de wachtlijst..
  Wil je alsnog in alle luxe van het concert genieten? Dan raden wij het Diamond VIP Arrangement aan. Het Diamond VIP Arrangement is te reserveren via deze pagina.

  RESERVEER HIER JOUW TAFEL(S):
  Vul onderstaand bestelformulier in om tickets te reserveren. Wij nemen dan contact met je op. De reservering is op basis van beschikbaarheid en pas definitief op het moment dat Ticketpoint deze heeft bevestigd.

  Mijn gegevens

  Klantenservice