Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Aan de slag met Ticketpoint.nl

 

 

Organiseer jij binnenkort een evenement, festival, beurs of sportwedstrijd? Meld jouw evenement aan bij Ticketpoint. Wij bieden je een compleet en innovatief platform voor de verkoop van tickets.

 

 

 

 

Onze kennis van slimme verkooptechnieken, de inzet van dynamische marketing strategieën, een efficiënte inzet van data en doorlopende analyses zorgen voor een optimale positionering van jouw evenement. Op zoek naar nieuwe manieren om ticketverkoop winstgevender te maken? Neem vandaag nog contact met ons op!

Meer weten? Stuur een mail naar: support@ticketpoint.nl en start jouw evenement!

 

 

 

Betrouwbaar en eenvoudig verkoopproces zonder inlogs

Professionele klantenservice zowel telefonisch als online

Voorkom doorverkoop met onze high secure tickets

Upsales van cadeauverpakking tot arrangementen

Calamiteiten service voor organisatoren

Samenwerken?

Neem contact op met onze projectmanager Ralph voor een afspraak of aanvullende informatie. Stuur een mailtje naar support@ticketpoint.nl en hij neemt a.s.a.p. contact met je op!

DATA MANAGEMENT

Onze vuistregel: data is key! Als organisator ontvang je met het verkopen van tickets veel data van bezoekers. Deze informatie kun je inzetten voor strategische online advertentiecampagnes via verschillende kanalen, waaronder social media. Je kunt extra specifieke doelgroepen bereiken maar ook werken aan meer naambekendheid en het positioneren van jouw evenement. Ticketpoint adviseert en helpt je hiermee. Laat ons het beheer van de data verzorgen! Jij bepaalt wat je er mee doet, wij zijn de tussenpersoon en geven je gereedschappen om het maximale uit je data te halen. Alles uiteraard volgens de AVG voorwaarden en normen.

BETROUWBAAR

Ticketpoint behoort tot de top vijf van de Nederlandse ticketingorganisaties. Je bent verzekert van een betrouwbare partner voor de gehele organisatie rondom ticketing en de marketing hiervan. We bieden organisatoren  alle denkbare mogelijkheden om tickets voor evenementen aan te bieden via ons kaartverkoopsysteem. We staan klaar om je volledig te faciliteren en ondersteunen je 24/7 met service en advies.

SPORT TICKETS

Ticketpoint is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot dé specialist voor de verkoop van sporttickets. Hiervoor is zelfs een speciale sportmodule ontwikkelt om sportclubs en sportbonden – van groot tot klein (!) – te faciliteren en ondersteunen bij de verkoop van  wedstrijdtickets. In de sportmodule zijn ook alle mogelijkheden voorhanden voor de verkoop van zogeheten business club arrangementen, verkoop van seizoenkaarthouders, pre-sales of dagverkoop. Geef je bezoekers de mogelijkheid om een seizoenskaart aan te schaffen voor hun favoriete team. Verstuur een – in jouw huisstijl gemaakte – pas naar de seizoenkaarthouders en geef ze toegang tot alle wedstrijden van het team, evenementen en clubavonden.

ZICHTBAAR

Jouw evenement zichtbaar en vindbaar op dé ticketwebsite van Nederland! Voor elk evenement wordt een evenement pagina gemaakt op de Ticketpoint website. Jouw bezoekers vinden op onze website alle informatie terug om eenvoudig, betrouwbaar en snel tickets te bestellen.

MEER OMZET

Iedere organisator is voor ons een ondernemer. Je niet alleen je  publiek op de juiste manier bereiken maar ook  je omzet verhogen. Ticketpoint denkt én onderneemt met je mee! Ons platform is er volledig op ingericht om naast de verkoop van tickets extra producten toe te voegen. Denk aan de mogelijkheid om consumptiemunten te verkopen, merchandise aan te bieden of een NS ticket. Alles gericht op service en relevant voor jouw bezoeker!

E-TICKETS

Iedere bezoeker heeft altijd jouw evenement dicht ‘bij de hand’! Het gebruik van e-tickets werkt snel, eenvoudig en efficiënt. Na betaling ontvang de bezoeker een e-ticket als pdf, Passbook of Wallet en als mobile ticket. De bezoeker neemt het ticket mee naar het evenement. De barcode of QR-code op het e-ticket wordt bij binnenkomst gescand. Als organisator is het mogelijk om extra informatie delen zoals  adresgegevens, tijden en parkeer of OV informatie.

ADVERTEER ONLINE

Online adverteren zorgt voor naamsbekendheid van jouw evenement. De kanalen kiezen we samen op basis van je doelstellingen, je boodschap en je doelgroep. Want waar bevindt jouw doelgroep zich? Is dat op Facebook, Instagram, LinkedIn of juist op specifieke websites? We denken met je mee en onderzoeken welke kanalen het meest interessant zijn voor jou.

GASTEN & VIP’S

Importeer complete gastenlijsten voor je evenement. Door gastenlijsten te importeren stuur je direct een grote groep bezoekers een ticket voor de gastenlijst. Geen handmatig gestuntel, maar een paar muisklikken en je hebt je gasten tickets gestuurd.

SCAN TICKETS

Onze scanners zorgen we voor korte wachttijden bij de ingang en dat je bezoekers dus zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw evenement. Het kan voorkomen dat je tijdens het scannen van tickets zonder internet komt te zitten. Geen paniek, onze scanners kunnen gewoon verder scannen. Liever zelf scannen? Dat kan! We hebben een speciale app zodat jouw telefoon of tablet transformeert naar een scanner.

STARTNUMMER #1

Van Santa Run tot marathon! Organiseer je een sportevenement of een loopwedstijd voor een goed doel? Ticketpoint zorgt er als ‘sportspecialist’ voor dat iedere deelnemer automatisch een deelname ticket én bijvoorbeeld een startnummer toegewezen krijgt. Dit startnummer wordt gelinkt aan het gekochte ticket.

HIGH SECURED TICKETS

De grootste ergenis voor organisatoren en voor ons: ticketfraude! Om dit tegen te gaan is TicketSwap een partner van ons. Samen zorgen we voor een SecureSwap en wordt fraude onmogelijk gemaakt! Of maak gebruik van onze Secure Tickets. Dit zijn extra veilige e-tickets die niet overdraagbaar zijn en dus ongewenste doorverkoop tegengaan. Deze tickets ontvang je niet per e-mail of per post, maar zijn te vinden in de Ticketmatic App op je smartphone.

STOELENPLAN(NING)

Onze specialisten ontwikkelen op basis van jouw zaalplan een perfect stoelenplan voor de verkoop van tickets We optimaliseren de conversie door bijvoorbeeld bezoekers hun eigen plaats te laten kiezen om te reserveren. Van de Johan Cruyff ArenA, een seminar of een theatershow. Ticketpoint heeft ervaring met alle soorten en formaten zaal- en stoelenplannen!

KLANTENSERVICE

We hebben een betrokken klantenservice om bij vragen antwoorden te geven en service te leveren aan klanten. Onze agents denken mee en leveren service op maat. Met tussentijdse rapportages weet je wat de meest voorkomende vragen zijn en wat er speelt bij je bezoekers.

NIEUWSBRIEVEN

Maandelijks versturen we via een effectief en betrouwbaar email-platform meer dan 450.000 nieuwsbrieven die dankzij onze uitstekende indexering door zoekmachines aantoonbaar op het juiste adres en bij de juiste persoon wordt afgeleverd.

CONTENTCREATIE

Social media posts, webteksten, persberichten, fotoverslagen of een after movie. Wat je ook nodig hebt op welk platform, laat het maar aan ons over. Wij schrijven en delen jouw boodschap om  doelgroepen (en de mensen met wie zij dit delen) te enthousiasmeren over en te verbinden met jouw evenement.

REALTIME DASHBOARD

Iedere organisator wil weten wie de bezoekers zijn, maar ook waar, hoe en wanneer ze hun tickets kopen. Via jouw eigen dashboard kun je realtime bekijken hoeveel en via welke kanalen jouw tickets worden verkocht.

Klantenservice