Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Ticketpoint Business

Ticketpoint is een groot digitaal platform waar jaarlijks miljoenen bezoekers tickets bestellen voor de beste evenementen, spannende sportwedstrijden of een bezoek aan museum of pretpark.

Meer weten? Stuur een mail naar: support@ticketpoint.nl en start jouw online kaartverkoop!

  • Van concerten, festivals tot sportevenementen en van theaters, musea tot congressen; we bieden een compleet kaartverkoopsysteem met innovatieve marketingtools. Met ons online kaartverkoopsysteem verkoop je direct en eenvoudig tickets via jouw eigen website en social media, maar bereik je óók de bezoekers via de landelijk bekende website van Ticketpoint.

  • Alle aanbieders brengen we onder de aandacht met onze maandelijkse nieuwsbrief naar meer dan 300.000  abonnee’s. Je bouwt daarnaast in korte tijd waardevolle data op voor het versturen van uw eigen nieuwsbrieven. En onze klantenservice staan jouw bezoekers telefonisch, per mail, via what’s app of chat professioneel te woord.

  • Bespaar je organisatie onnodige investeringen in een eigen kaartverkoopsysteem, personeelskosten of kostbare marketing-uren. Je hebt de regie in eigen handen met toegang tot je persoonlijke dashboard met realtime aantallen en resultaten. 

  • E-tickets, mobiele tickets, secured tickets noem het maar op! Met Ticketpoint ben je verzekert van een betrouwbare, innovatieve en professionele partner. Service, veiligheid en snelheid staan bij ons voorop.We helpen je verder in het belang van het beste resultaat voor jouw evenement of locatie!

 

Betrouwbaar en eenvoudig verkoopproces zonder inlogs

Professionele klantenservice zowel telefonisch als online

Voorkom doorverkoop met onze high secure tickets

Upsales van cadeauverpakking tot arrangementen

Calamiteiten service voor organisatoren

Social distance verkoopmodule voor stadions en zalen

Nu COVID-19 een groot deel van ons dagelijks leven bepaalt en we leven in een zogenaamde 1,5 meter samenleving, vertellen we je graag op welke manier Ticketpoint door blijft werken in deze lastige tijden van crisis. En vooral hoe we elkaar kunnen helpen.

Ticketpoint innoveert met het aanbieden van een nieuwe manier van het automatisch en ‘corona-proof’ toewijzen van stoelen voor geplaceerde zalen en stadions. Er wordt gekeken naar twee belangrijke onderdelen in dit proces.

Lees deze onderdelen nu in onze Blog!

Oplossing tribune-bezetting sportclubs

Veel sportclubs worstelen met de tribune-bezetting voor het nieuwe seizoen. Kunnen alle seizoenkaarthouders alle wedstrijden bezoeken? Is er daarnaast nog ruimte voor losse wedstrijdverkoop? Of heb je als club dusdanig veel seizoenkaarthouders dat niet iedereen alle wedstrijden kan bezoeken?

In dat laatste geval sta je als club voor de lastige keuze om een goed proces op te tuigen wat enerzijds goed uit te leggen is naar je trouwe fans, en anderzijds voor de club nog het meest financieel gunstige scenario kan zijn

Benieuwd hoe Ticketpoint je hiermee kan helpen? Lees dan nu de volledige Blog!

MISTER-POSTMAN

Ticketpoint heeft een eigen online marketing- en PR bureau met jarenlange achtergronden in de live entertainment industrie. Hierdoor weten zij als geen ander impact te realiseren bij jouw (online) publiek. Met een klein team van experts bezorgen we dagelijks met rake posts en campagnes dé verhalen voor mensen, organisaties en merken.

Lees meer informatie over Mister-Postman.

LIVESTREAM

Artiesten en producenten, maar ook theaters en locaties zijn op zoek naar passende kanalen om hun publiek te bereiken en opbrengsten te genereren om crew en muzikanten door de Coronacrisis te helpen. Ticketpoint biedt een veilige streaming- en ticketingtool aan die aan deze wens tegemoet komt. Een voorbeeld hiervan is het eerste, succesvolle “Home Isolation Concert” van Og3ne, waarvoor meer dan 10.000 stream-tickets werden verkocht. Een tweede concert is inmiddels in verkoop.

Het fenomeen van live gestreamde concerten is op zich niet nieuw, maar de explosief toegenomen belangstelling wel. Duidelijk is dat goede livestream-concerten meer zijn dan een surrogaat. Ze ontwikkelen zich tot een volwassen alternatief boven op het aanbod van ‘gewone’ concerten. Zolang de anderhalve-meter-regelgeving van kracht is, zijn deze volwassen livestreams een welkome aanvulling op het aanbod. En daarmee een interessante strategie voor artiesten, boekers, theaters en concertlocaties.

KINDERSPEELTUINEN

Iedere locatie moet nadenken over hoe bezoekersstromen effectief zijn te reguleren binnen onze nieuwe zogeheten anderhalve meter samenleving. Ticketpoint biedt praktische oplossingen die directsnel en eenvoudig toepasbaar en inzetbaar zijn. Van snel en betrouwbaar online reserveren op basis van timeslots, zicht op bezoekersaantallen tot direct communiceren en contact (onder)houden met bestaande en toekomstige bezoekers. Onze oplossingen zijn bewezen efficiënt, COVID-proof en gericht op een duurzaam vertrouwen tussen locatie en bezoekers.

Maak gratis gebruik van het Ticketpoint partner-platform voor de verkoop van tickets, uitgebreide upsell mogelijkheden van merchandise, OV-tickets, parkeertickets tot muntjes tot maximale online marketingsupport.

THEATER

Onze ticketsoftware is volledig ingericht op ticketverkoop in de anderhalve meter samenleving. Middels geavanceerde ticketingsoftware kunnen we tickets verkopen waarbij bezoekers automatisch op minimaal anderhalve meter afstand van elkaar geplaatst worden, en dat alles via jouw eigen zaalplattegrond.

We richten jouw zaalplattegrond in, zetten de shows klaar en verkopen vervolgens de tickets met minimaal anderhalve meter afstand.

Wil je nog geen activiteiten in je zaal op jouw locatie, maar wel content aanbieden aan je bezoekers? We bieden tevens de mogelijkheid tot het aanbieden van livestreams. Op die manier kun je een onbeperkte hoeveelheid fans bedienen. Vraag bij ons na over de mogelijkheden.

 

Samenwerken?

Neem contact op met onze projectmanager Ralph voor een afspraak of aanvullende informatie. Stuur een mailtje naar support@ticketpoint.nl en hij neemt a.s.a.p. contact met je op!

Klantenservice