fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Tickets

Tickets

Wanneer de bezoeker zijn tickets heeft afgerekend, worden deze automatisch verzonden. Eenvoudig en snel. Er is geen inlog meer nodig, meer informatie hierover vind je hier. De bezoeker krijgt de mogelijkheid om het ticket als E-ticket of als Mobile Ticket te downloaden. De verkoopstanden kun je real time volgen, voor meer informatie, klik hier.

Soorten tickets

Qua ticketing zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten mogelijk. Zo kun je kiezen voor half-fabricaten met QR codes, hard copy, E-tickets en Mobile Ticket. Vooral deze laatste wordt steeds vaker gebruikt.

  Mobile ticket

De mogelijkheden van de smartphone worden steeds meer uitgebreid. Wij gaan mee met deze ontwikkeling. Bij Ticketpoint kun je tickets eenvoudig via je smartphone reserveren, betalen én laten scannen. Tickets kunnen worden gedownload als Mobile Ticket. Op deze manier kunnen ze gemakkelijk vanaf de telefoon worden gescand.

De bezoeker kan gemakkelijk het Mobile Ticket uploaden naar zijn of haar smartphone. iOS gebruikers kunnen gebruik maken van de standaard app Passbook. Voor Windows gebruikers er de app PassWallet. Voor Android gebruikers de app PassAndroid Passbook.
Deze apps zijn gratis te downloaden voor alle gebruikers. Het Mobile Ticket kan gemakkelijk vanaf de telefoon worden gescand. tickets

 

Soorten prijstypes

Er zijn verschillende soorten prijstypes mogelijk. Deze kunnen worden afgestemd op het evenement. Is het evenement bijvoorbeeld verschillende dagen? Wil je bezoekers een prijsvoordeel geven wanneer ze alle dagen gaan? Kies dan voor een Passe Partout. Het is ook mogelijk om Kinder- en AOW prijzen te hanteren voor evenementen.

Klantenservice