fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Tickey Support

 

Maak kennis met onze chatbot voor evenement promoters: Tickey Support

Tickey Support is de nieuwste medewerker van het Ticketpoint support team. Het mooie is: hij is 24/7 bereikbaar! We hebben Tickey Support getraind om zo veel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden. Wil je dus ergens meer informatie over hebben? Vraag het eerst aan Tickey Support.

Chat met Tickey Support

Waar is Tickey Support terug te vinden? Je kan chatten met Tickey Support door rechts onder in je scherm op het plaatje te klikken. Tickey Support is ook actief op Whatsapp, je kan hem hier een bericht sturen, of door onderstaande QR-code te scannen. Zijn nummer voor Whatsapp is
06 38 37 83 73.

Welke vragen kan Tickey Support beantwoorden? Op dit moment kan Tickey Support de meest gestelde vragen beantwoorden. We zijn hem constant aan het trainen om meer antwoorden te kunnen geven, dus hoe vaker Tickey Support gebruikt wordt, hoe sneller we hem kunnen trainen!

Wat als Tickey Support mijn vraag niet kan beantwoorden? Mocht Tickey Support er zelf niet uit komen, kan hij je altijd doorsturen naar de menselijke support medewerkers.

Wat is een chatbot? Een chatbot is een computer die zelf antwoord geeft op de vragen die je stelt. De computer leert van alle vragen die ze krijgt en wordt dus steeds slimmer. Zo kan de computer steeds meer verschillende vragen beantwoorden; dit gebeurt sneller dan wanneer je op een menselijke medewerker moet wachten!

Klantenservice