fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

VanPlan

Gruttoland Fotografie-Arrangement

Gruttoland tickets

Hieronder kun je een ticket boeken en betalen voor een fotografie arrangement bij Gruttoland. Kies een datum en maak vervolgens een keuze uit 1 van de 3 beschikbare kijkhutten. Als de kijkhut van je voorkeur inmiddels is geboekt, staat er ‘niet meer beschikbaar’ vermeld. Hierna kom je in het betaalscherm van VanPlan. Je kunt na het invullen van je gegevens betalen met Ideal. Je krijgt tot slot een bevestiging per mail met als bijlage een E-ticket. Neem deze mee naar je bezoek aan Gruttoland, zodat er nooit discussie ontstaat over je boeking. Voor tips en adviezen kun je meer informatie vinden op de website van Gruttoland. Ook vind je hier actueel nieuws over Gruttoland. Heb je een andere vraag m.b.t. je tickets? Bekijk dan het klantenserviceportaal.

Gruttoland is een project van stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân in samenwerking met Murk Nijdam. Het bestuur van stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân en Murk Nijdam wensen je een prettig en vogelrijk fotografie arrangement toe.

In week 15 t/m 23 zijn er op zaterdagen geen fotografie-arrangementen te boeken. Tevens zijn de fotohutten gesloten op koningsdag (27 april).

Fotografie-arrangement
Klantenservice