fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Mega MotorTreffen 2022 – Abonnee pagina

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 10 april 2022 ben je van 10:00 – 17:00 uur welkom in het Autotron Den Bosch. Hou deze datum vrij in je agenda en bestel je toegangsticket, want we hebben weer een bomvol programma. Zo kun je testrijden op honderd nieuwe motoren, is er een flink showprogramma en kun je samen met heel veel andere motorrijders de openingswedstrijd van de World Superbike bekijken. De motorparking zorgt voor een openluchtmuseum met duizenden motoren. Bij de laatste editie hebben 10.000 motorrijders de weg naar het Mega MotorTreffen gevonden, dus ook dit jaar gaat het een geweldig feest worden.

Datum: zondag 10 april 2022
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Autotron Den Bosch, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
Prijs: reguliere entree € 10,00

Clubleden en abonnees Motor.NL: gratis toegang (let op, je ontvangt een vouchercode waarmee je op deze pagina een gratis ticket moet bestellen)

Blijf de socials en de website van Motor.NL in de gaten houden voor het laatste nieuws over het Mega MotorTreffen 2022! We hopen je op 10 april te mogen ontvangen in het Autotron.

Alvast de sfeer van het evenement proeven? Check hier de aftermovie van de laatste editie.

Clubleden van de Motor.NL Riders Club en van Motormaatje.nl ontvangen een gratis ticket en kunnen die op deze pagina verzilveren. Ook abonnees van MOTO73, Promotor Magazine en Motor.NL Premium (digitaal) worden gratis uitgenodigd. Iedereen ontvangt uiterlijk 21 maart een unieke vouchercode om een gratis ticket mee te bestellen (let op: de unieke vouchercode geeft geen directe toegang tot het evenement en moet verzilverd worden op de speciale bestelpagina voor clubleden en abonnees).

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Mega MotorTreffen 2022 in Autotron Den Bosch.

Deel deze pagina

2022-04-10 10:00:00 2022-04-10 17:00:00 Europe/Amsterdam Mega MotorTreffen 2022 – Abonnee pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Mega MotorTreffen

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice