Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Jan & Anny: Het Afscheidsconcert

Voor de állerlaatste keer Jan en Anny. In samenwerking met MAX geven The Original Voices Of BZN op zondagmiddag 1 december een speciaal afscheidsconcert in de Jaarbeurs in Utrecht. Een eenmalige en unieke show met hun grootste hits én met gastoptredens van Ancora en het Volendams Opera Koor.

Het concert in de Jaarbeurs is een uniek concert, waarbij het zangduo nog eenmaal hun grootste hits als Take Me To Ibiza, Mon Amour, Lady McCorey, Chanson D’Amour, Rockin The Trolls en vele andere bekende nummers van BZN ten gehore zal brengen. In 1996, tijdens twee succesvolle Symphonic Night-concerten van BZN was het Volendams Opera Koor destijds aanwezig. Ook zij treden op tijdens het concert op 1 december. De groep Ancora maakt de line-up compleet. Jan Keizer en diens zoon Louis zijn de leveranciers van het merendeel van de teksten van de band. Tijdens dit speciale televisieconcert worden Jan en Anny begeleid door een twintigkoppig live orkest.

Jan en Anny stonden de afgelopen tien jaar weer samen op het podium. De twee kwamen weer bij elkaar op speciaal verzoek van Mies Bouwman, nadat ze 25 jaar niet meer samen hadden opgetreden. De wortels van Jan en Anny liggen bij BZN. Van 1976 tot 1984 waren ze de gezichten van de groep. BZN groeide uit tot de meest succesvolle popgroep uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Tijdens het concert worden TV-opnamen gemaakt. De deuren van de Jaarbeurs openen om 14.00u, het concert begint om 16.00u.

Wegens omstandigheden zal Jan Smit niet kunnen optreden.

Bent u een snelle beslisser? Maak dan gebruik van de vroegboekactie! Tot en met 19 september 2019 ontvangt u 20% korting op uw kaartje(s).

Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van tickets voor Jan & Anny: Het Afscheidsconcert van Omroep MAX.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Organisatie

Omroep MAX

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Alle rangen zijn zitplaatsen

Rolstoel

Indien u een rolstoelplaats met begeleider wilt boeken kunt u uitsluitend telefonisch reserveren via telefoonnummer: 020 – 214 60 10  (lokaal tarief).

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
NS trein-dagretour
Omroep MAX
Jan en Anny
Deel deze pagina
Klantenservice