Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Moto Cross Grand Prix of the Netherlands

Sinds 2015 vindt op het TT Circuit Assen jaarlijkse de Motocross Grand Prix van Nederland plaats; een officiële ronde in het FIM MXGP Wereldkampioenschap Motorcross, sinds 1957 het belangrijkste off-road motorsportkampioenschap ter wereld.

Beste motorcrossers ter wereld naar de ‘Kathedraal’

Herlings, Coldenhoff, CaÏroli, Gajser elleboog aan elleboog, de motorfietsen die hoog in toeren paraat staan voor de val van het starthek en een bloedstollende sprint naar de eerste bocht. Het ‘scrubben’ van de eerste bulten en spectaculair hoge sprongen waarbij mens en machine op grote hoogte voor de beroemde TT-tribunes langs zweven. Dát is het wereldkampioenschap motorcross op het TT-circuit, de kathedraal van de motorsport. En dat alles vanaf een comfortabele tribuneplaats! Met 1 toegangskaart heb je toegang tot de tribunes en kan je rondom de baan lopen.

Sfeervol en stadionachtige motorcross

Op een speciaal voor het evenement ingericht parcours wordt met zand van het naastgelegen defensieterrein langs de beroemde TT-tribunes een unieke Grand Prix verreden met wedstrijden in MXGP, MX2, het EK 125cc en 250cc én het WK voor dames. Met de finish voor de Hoofdtribune en een parcours dat langs de tribunes, VIP-rooms, door pitlane en paddock loopt, is de Grote Prijs van Nederland een sfeervol, stadionachtig evenement rondom ‘ s werelds beste motorcrossers.

Unieke samenwerking

In een unieke samenwerking zijn belangrijke regionale spelers actief bij de realisatie van het evenement. Zo wordt het zand voor het parcours geleend bij Defensie wiens terrein grenst aan dat van het TT-circuit en legt lokale aannemer De Romein hiermee een parcours aan dat over het binnenterrein langs de Hoofd- en GT-tribune voert, waarmee optimaal gebruik wordt gemaakt van de bestaande faciliteiten voor publiek, pers, deelnemers, organisatie en gasten. Provincie Drenthe en Gemeente Assen ondersteunen het evenement dat van het Circuit van Drenthe de enige circuitfaciliteit ter wereld maakt met zowel een WK Motorwegrace als een WK Motorcross op hetzelfde terrein.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Moto Cross Grand Prix of the Netherlands bij het TT-circuit Assen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Entree TT Circuit

Om de races van de MXGP te zien heeft u een entreeticket nodig voor het TT Circuit. Deze kunt u kopen via Ticketpoint. Kinderen tot 5 jaar hebben, onder begeleiding van een volwassene, gratis toegang tot het evenement.  Kinderen tot 15 jaar kunnen een kind-ticket aanschaffen. Vanaf 15 jaar betaal je als volwassenen.

Paddock Kaarten:

Wil je niet alleen de races zien, maar ook oog in oog staan met de rijders op het paddock? Koop dan aan de kassa van het circuit een extra Paddock ticket als uitbreiding op je toegangskaart voor het circuit. Youthstream stelt haar paddock open gedurende het weekend voor 20,- euro p.p. (weekendtoegang tot de paddock). Kinderen tot 15 jaar onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang.

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice