Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Moto Cross Grand Prix of the Netherlands

Beste motorcrossers ter wereld naar ‘de kathedraal’ voor Moto Cross Grand Prix of the Netherlands

Herlings, Coldenhoff, CaÏroli, Gajser elleboog aan elleboog, de motorfietsen die hoog in toeren paraat staan voor de val van het starthek en een bloedstollende sprint naar de eerste bocht. Het ‘scrubben’ van de eerste bulten en spectaculair hoge sprongen waarbij mens en machine op grote hoogte voor de beroemde TT-tribunes langs zweven… Dát is het wereldkampioenschap motorcross op het TT-circuit, de ‘kathedraal van de motorsport’. En dat alles vanaf een comfortabele tribuneplaats! Met 1 toegangskaart heb je toegang tot de tribunes en kan je rondom de baan lopen.

Sfeervol en stadionachtige motorcross

Op een speciaal voor het evenement ingericht parcours wordt met zand van het naastgelegen defensieterrein langs de beroemde TT-tribunes een unieke Grand Prix verreden met wedstrijden in MXGP, MX2, het WK voor veteranen, het EK150 én het WK voor dames. Met de finish voor de Hoofdtribune en een parcours dat langs de tribunes, VIP-rooms, door pitlane en paddock loopt, is de Grote Prijs van Nederland een sfeervol, stadionachtig evenement rondom ’s werelds beste motorcrossers.

Megasterren in de ‘Koningsklasse’

‘Tony’ Caïroli hoopt stiekem nog altijd het record van Stefan Everts van 10 wereldtitels te evenaren waarmee hij de meest succesvolle motorcrosser aller tijden zou worden. De multi-kampioen kan echter zijn borst nat maken, want Jeffrey Herlings uit Brabant, al jaren een maatje te groot voor het complete MX2-veld, promoveerde in 2017 met 3 wereldtitels op zak naar de MXGP-categorie, de ‘koningsklasse’ en is nu Tony’s teamgenoot in het Red Bull KTM fabrieksteam. Zij moeten allebei regerend wereldkampioen Tim Gajser zien te verslaan.

Kans op Nederlandse overwinningen

Met overwinningen van Jeffrey Herlings, Nancy van de Ven en Mack Bouwense en podiumplaatsen van Glenn Coldenhoff en Brian Bogers kenden de Nederlanders in 2016 een bijzonder goede Motocross Grand Prix Assen. De Nederlanders in het wereldkampioenschap gaan ook dit jaar voor een topklassering in alle categorieën!

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Entree TT Circuit

Om de races van de MXGP te zien heeft u een entreeticket nodig voor het TT Circuit. Deze kunt u kopen via Ticketpoint. Kinderen tot 5 jaar hebben, onder begeleiding van een volwassene, gratis toegang tot het evenement.  Kinderen tot 15 jaar kunnen een kind-ticket aanschaffen. Vanaf 15 jaar betaal je als volwassenen.

Paddock Kaarten:

Wil je niet alleen de races zien, maar ook oog in oog staan met de rijders op het paddock? Koop dan aan de kassa van het circuit een extra Paddock ticket als uitbreiding op je toegangskaart voor het circuit. Youthstream stelt haar paddock open gedurende het weekend voor 20,- euro p.p. (weekendtoegang tot de paddock). Kinderen tot 15 jaar onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang.

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice