Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

MX Lounge | Moto Cross Grand Prix of the Netherlands

Beste motorcrossers ter wereld naar ‘de kathedraal’ voor Moto Cross Grand Prix of the Netherlands

Helaas is het online bestellen van hospitality kaarten niet meer mogelijk. Indien u interesse heeft gelieve contact op te nemen met de organisatie:

Stichting MXGP Assen

p/a LDP International b.v.
Amelte 22
9404 EL ASSEN
T. +31 592 318055
F. +31 592 312614
E. mail@ldp-int.com

Met vrienden, familie, werknemers of zakenrelaties samen genieten van de prestaties van ’s werelds snelste motorcrossers op het wereldberoemde TT Circuit Assen onder het genot van een hapje en een drankje. Beleef de Motocross Grand Prix Assen op het TT-Circuit in stijl in de ‘Legends Club’ met zicht op de baan!

De Legends Club bevind zich letterlijk in het middelpunt van het WK Motorcross dankzij het parcours dat zowel voor de tribunes als tussen de circuitgebouwen over het binnenterrein loopt. U en uw gasten worden ontvangen met koffie, thee en gebak, u krijgt een lunch in buffetvorm geserveerd en ’s middags diverse snacks aangeboden. Een gast van de Legends Club geniet van:

 • Toegang tot paddock
 • Overdekte locatie met zitgelegenheid en vrijwel rondom zicht
 • Dakterras met rondom zicht
 • Koffie en gebak
 • Lunch buffet
 • Open bar
 • Snacks en sandwiches
 • VIP-Parking met toegang tot VIP-route
 • LIVE racebeelden op scherm
 • LIVE racecommentaar
 • Programmaboek

Megasterren in de ‘Koningsklasse’

‘Tony’ Caïroli hoopt stiekem nog altijd het record van Stefan Everts van 10 wereldtitels te evenaren waarmee hij de meest succesvolle motorcrosser aller tijden zou worden. De multi-kampioen kan echter zijn borst nat maken, want Jeffrey Herlings uit Brabant, al jaren een maatje te groot voor het complete MX2-veld, promoveerde in 2017 met 3 wereldtitels op zak naar de MXGP-categorie, de ‘koningsklasse’ en is nu Tony’s teamgenoot in het Red Bull KTM fabrieksteam. Zij moeten allebei regerend wereldkampioen Tim Gajser zien te verslaan.

Kans op Nederlandse overwinningen

Met overwinningen van Jeffrey Herlings, Nancy van de Ven en Mack Bouwense en podiumplaatsen van Glenn Coldenhoff en Brian Bogers kenden de Nederlanders in 2016 een bijzonder goede Motocross Grand Prix Assen. De Nederlanders in het wereldkampioenschap gaan ook dit jaar voor een top klassering in alle categorieën!

Kortom, het bestuur heeft een aantal voorstellen gedaan om het studiesucces van eerstejaarsstudenten te vergroten. Als we deze voorstellen eens nader onder de loep nemen, dan valt vooral op dat tenslotte. Het gevolg is dat men in Nederland bang is voor het mogelijk achteruitgaan van de taal. Eerst zullen wij uitzoeken wat de specificaties van de Elandsgracht zijn en hoe de opbouw van het schip eruit ziet. Daarna zullen we dieper ingaan op de verschillende wetten die van toepassing zijn op de Elandsgracht. Ten slotte zullen we daadwerkelijk de overtocht gaan voorbereiden.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Helaas is het online bestellen van hospitality kaarten niet meer mogelijk. Indien u interesse heeft gelieve contact op te nemen met de organisatie:

Stichting MXGP Assen

p/a LDP International b.v.
Amelte 22
9404 EL ASSEN
T. +31 592 318055
F. +31 592 312614
E. mail@ldp-int.com

Paddock Kaarten:

Wil je niet alleen de races zien, maar ook oog in oog staan met de rijders op het paddock? Koop dan aan de kassa van het circuit een extra Paddock ticket als uitbreiding op je toegangskaart voor het circuit. Youthstream stelt haar paddock open gedurende het weekend voor 20,- euro p.p. (weekendtoegang tot de paddock). Kinderen tot 15 jaar onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang.

Hotels
Webshop
Reguliere tickets
Deel deze pagina
Klantenservice