fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Het Nationaal Ballet van China – Inspiration and Glory

Betoverende Dansavond in Het Grootste Theater van Nederland – Tickets vanaf € 27,50

Maak je op voor een unieke en eenmalige ervaring! Op 6, 7 en 8 juni 2024 opent het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen de poorten voor een ongekende voorstelling: een magische avond vol betoverende dans en culturele pracht, verzorgd door het wereldberoemde Nationaal Ballet van China. Ditmaal niet Het Zwanenmeer of De Notenkraker, maar de zinderende voorstelling ‘Inspiration and Glory’. Exclusief gemaakt voor dit top-gezelschap en slechts eenmalig te zien in heel Europa.

Jong talent

De voorstelling wordt begeleid door een speciaal voor de gelegenheid samengesteld symfonieorkest, waarin de beste muzikale talenten van Nederlandse conservatoria samenkomen.

In de aanloop naar 6 juni organiseert acteur en choreograaf Dan Karaty verspreidt over ons land verschillende workshops voor jong talent. Dit initiatief heeft als doel om een jong publiek te inspireren in beweging te komen en hun enthousiasme voor klassiek ballet aan te wakkeren. Uit deze workshops worden uiteindelijk zestig jonge dansers geselcteerd die de drie voorstellingen op spectaculaire wijze zullen openen.

Het ballet

Het Nationaal Ballet van China is wereldwijd bekend om haar unieke mix van traditioneel Chinese en eigentijdse dans. Met de voorstelling ‘het Nationaal Ballet van China danst Inspiration & Glory’’ brengen ze een voorstelling die de zintuigen prikkelt en het publiek meeneemt op een reis door tijd en cultuur.

Ook jij kunt de magie van het Nationaal Ballet van China beleven. In het grootste en meest bijzondere danstheater van Nederland. Bestel snel je tickets en maak je op voor een avond die je nooit zult vergeten.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets voor het Nationaal Ballet van China.

Deel deze pagina

2024-06-06 20:45:00 2024-06-06 23:30:00 Europe/Amsterdam Het Nationaal Ballet van China – Inspiration and Glory Abe Lenstra Stadion

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Voorstelling uitgesteld tot 2025

donderdag 06-06-2024 | 20:45

Dit evenement is verplaatst naar 2025. Kaartkopers zijn op 7 mei per mail op de hoogte gebracht. Kaartkopers ontvangen binnen 30 dagen hun aankoopbedrag retour.

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Abe Lenstra Stadion
Abe Lenstra Boulevard 19
8448 JA Heerenveen NL

Breidt je bezoek uit:

Drankenarrangement: vanaf 19.15 uur, bestaande uit koffie, thee, bier, wijn, frisdranken voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze
Buffet-arrangementen: Buffetarrangement vanaf 18.45 uur, bestaande uit koffie, thee, bier, wijn, frisdranken voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze. Een heerlijk uitgebreid dinerbuffet dat is samengesteld door een Chinese topchef en dat bestaat uit authentieke Chinese warme en koude gerechten, inclusief een heerlijk dessert.
Diner-arrangementen: Luxe 3 gangen diner arrangement vanaf 18.45 uur, bestaande uit koffie, thee, bier, welkomstdrankje, wijnarrangement tijdens het diner en in de pauze. Een heerlijke amuse en uitgeserveerd 3-gangen diner dat is samengesteld door een Chinese topchef en dat bestaat uit authentieke Chinese gerechten.

Nationaal Ballet China Arrangementen

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Het Nationaal Ballet van China

Abe Lenstra Stadion

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice