Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

OG3NE – Home Isolation Concert 3

OG3NE ‘HOME ISOLATION CONCERT 3’ THE FINAL ONE

Afsluiting succesvolle Home Isolation Video’s en Concerten op zaterdag 20 juni 2020

OG3NE sluit hun ‘Home Isolation Video’s en Concerten’-reeks af met ‘HOME ISOLATION CONCERT 3 “THE FINAL ONE” op zaterdag 20 juni 2020 om 19.00 uur.

Sinds 18 maart heeft OG3NE wekelijks een ‘Home Isolation Video’ gelanceerd. Omdat Amy door het hebben van één long en astma tot de risicogroep behoort, zaten Lisa, Amy en Shelley van elkaar gescheiden in een zelfgekozen thuis isolatie van ruim drie maanden. Toch werd er een manier gevonden om samen te zingen, los van elkaar. Het resultaat van hun ‘Home Isolation Video’s’ ging viral op alle social media platforms. Miljoenen mensen volgden de verrichtingen van OG3NE in Corona tijd en wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend.

Twee keer gaven zij een pay-per-view ‘Home Isolation Concert’ vanuit een voor deze gelegenheid volledig “Corona proof” gebouwde en gedecoreerde studio met virtueel publiek thuis. Door middel van chats was er interactie met het publiek thuis. Met een gemiddeld aantal streams van 10.000 per concert kan ook hier weer van een enorm succes gesproken worden. “We houden van pionieren en lopen graag voorop in nieuwe ontwikkelingen en wilden er toch op een of andere manier zijn voor onze fans” aldus de dames van OG3NE.

Fans kunnen via Ticketpoint vanaf woensdag 10 juni 2020 een link aanschaffen om bij het laatste concert ‘aanwezig’ te kunnen zijn.

Door een samenwerking en meedenken van technische partijen als Holland Studio’s, Soundworks, KPN Broadcast, ECO Light, Unlimited Vision & Sound en Van der Loo Catering & Decor kunnen we het concert mogelijk maken tegen een symbolische ‘entree-fee’ van € 3,95. Zaterdag 20 juni 2020,19.00 uur vindt het OG3NE ‘HOME ISOLATION CONCERT 3 – “THE FINAL ONE” online plaats.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt van OG3NE – Home Isolation Concert

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

OG3NE LIVESTREAM

Woon het concert op de volgende wijze bij:
1. Ga naar https://onlineconcert.og3ne.com en klik op de button
2. Vul je 12 cijferige toegangscode die je vindt onder de QR-code op het ticket in.
3. Klik vervolgens op “sign in” en je wordt doorgeleid naar de livestream.
4. Bekijk het concert via de livestream op 1 apparaat.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotels
Streamingdienst 20-06-2020
OG3NE
Deel deze pagina
Klantenservice