fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Met Jumbo naar Toppers in Concert

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Toppers in Concert.

Jaaaaa… we mogen weer. Wat hebben we jullie gemist! Hoogste tijd om samen nieuwe herinneringen te maken. Als de pandemie ons één ding geleerd heeft, is dat we het leven niet als vanzelfsprekend moeten nemen en het leven moeten vieren.  

Toppers in Concert is terug en dat gaan we groots en meeslepend vieren. DONDERDAG 17 NOVEMBER 2022, vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger, samen met diverse gastartiesten, op grootse wijze Toppers in Concert 2022 in de Johan Cruijff ArenA! ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’!

Het thema voor Toppers in Concert 2022 is HAPPY TOGETHER ‘THE FLOWER POWER EDITION’. We nemen u in decor en dresscode mee naar de HIPPIE en FLOWER POWER sferen. Een sfeer die veel paralellen heeft met de kernwaarden van Toppers in Concert. De leefwijze van de hippie was gericht op ‘Peace, Love, Unity & Respect’ waar de Toppers concerten ook al jaren voor staan.  Muziek en de Toppers concerten brengen mensen samen en laten ons schouder aan schouder staan.  Niet voor niets wordt Toppers in Concert al jaren het feest van verbroedering en saamhorigheid genoemd.

Zet je bloemenkrans op en hang je kralenkettingen om! Samen met 65.000 andere feestvierders gaan we er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFEEST’ van maken dat zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan we ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.

De dresscode voor de HAPPY TOGETHER EDITION is FLOWER POWER PURPLE gecombineerd met de typerende felle bloemenkleuren. De blote voeten mogen jullie achterwege laten maar bloemen, kralenkettingen, lange haren, vlechten, baarden, kaftans en andere versierselen kunnen we niet genoeg zien.

Speciale gasten als o.aMART HOOGKAMER (Bacardi Lemon), Latin zanger ROLF SANCHEZ (o.a. Mas Mas Mas, Pa Olvidarte), DONNIE (o.a. Bon Gepakt, Frans Duits), EMMA HEESTERS (o.a. Loop Niet Weg, Waar Ga Je Heen) maken het Toppersfeest compleet! Dit mag je niet missen!

De jaarlijkse voorpret kan weer beginnen! Wie verzint de leukste en origineelste outfit! Ga je volledig ‘Over de Top’ of toch wat meer ingetogen….. Wat ons betreft kan het niet ‘hysterisch’ genoeg! Het ultieme feest van verbroedering vier je traditiegetrouw met vrienden, familie of collega’s. We hebben samen een hoop in te halen dus stel ze maar alvast op de hoogte en zorg dat je er op tijd bij bent! Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, JAN SMIT en RENE FROGER samen met diverse speciale gasten, zorgen voor het meest ‘Over de Top’ Toppers feest!

Deel deze pagina

2022-11-17 20:00:00 2022-11-17 23:30:00 Europe/Amsterdam Met Jumbo naar Toppers in Concert Johan Cruijff ArenA

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Gebruik je Jumbo vouchercode als volgt om tickets te bestellen:

Zitplaatsen:
Gebruik je vouchercode als volgt:
1. Kies ‘Bestel tickets’ bij de rang van je keuze
2. Selecteer het vak van je keuze
3. Selecteer het gewenste aantal tickets
4. Vul per ticket je eigen unieke persoonlijke 12cijferige vouchercode in. Je kunt per vouchercode maximaal 10 tickets bestellen.
5. Kies ‘Toevoegen aan selectie’. Je krijgt nu automatisch de best beschikbare tickets toegewezen
Doorloop de verdere bestelmodule om je tickets af te rekenen.

Staanplaatsen:
Gebruik je vouchercode als volgt:
1. Kies ‘Bestel tickets’ bij Platinum Staanplaats
2. Selecteer het gewenste aantal tickets
3. Vul per ticket je eigen unieke persoonlijke 12cijferige vouchercode in. Je kunt per vouchercode maximaal 10 tickets bestellen.
4. Kies ‘Toevoegen aan selectie’. Je krijgt nu automatisch de best beschikbare tickets toegewezen
Doorloop de verdere bestelmodule om je tickets af te rekenen.

Heb je vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze FAQ of vraag het ons via ticketpoint.nl/contact

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Toppers in Concert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice