fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

A First Class Evening met 3JS

De 3JS brengen hoop en optimisme met een intiem mini-concert tijdens vijfde editie van “A First Class Evening

Grand Café Restaurant 1e Klas in het Amsterdamse Centraal Station presenteert zaterdag 29 augustus met een intiem en live optreden van de Volendamse hitformatie de 3JS alweer vijfde editie van het muzikale diner-concert “A First Class Evening”. Slechts vijftig bezoekers krijgen de kans te genieten van een luxe vier-gangen-diner dat afgesloten wordt met een miniconcert van de 3JS. Zelfs in de meest melancholieke stukken van de 3JS klinkt altijd iets van hoop door, dus optimisme ligt sowieso in het DNA van de groep verankerd, zelfs als dat niet altijd aan de oppervlakte waarneembaar is.

Over “A First Class Evening

Na OG3NE, Henk Poort, Trijntje Oosterhuis en Gordon is de Volendamse band de 3JS alweer de vijfde hoofdact dat opwachting maakt tijdens “A First Class Evening”. De fameuze diner spektakels in Grand Café Restaurant 1e Klas zijn razend tempo uitgegroeid tot ‘een on-Nederlandse dinerbelevenis’. De historische ambiance, allure en grandeur van de voormalige 1e klas wachtkamers van het Amsterdamse Centraal station vormen telkens het decor van een exclusief avondje uit. Tickets voor “A First Class Evening” met de 3JS zijn vanaf heden online te bestellen via: www.ticketpoint.nl.

Over de 3JS

Door hun deelname aan tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en ook de vele items bij programma’s als DWDD hebben de 3JS zich al van alle muzikale kanten kunnen laten zien en ondertussen zijn ze met hun eigen muziek nooit meer van de radio weggeweest. Negen studioalbums waarvan er vier de gouden status behaalden, in tien jaar tijd, is bewonderenswaardig te noemen. In mei jl. verscheen het twaalfde studioalbum De Aard Van Het Beest, waarmee Jan Dulles, Jaap Kwakman en het kersverse bandlid Robin Küller een nieuwe koers inzetten.

Over Grand Café Restaurant 1e Klas

De voormalige 1e klas wachtkamers van het Amsterdamse Centraal Station zijn getransformeerd tot een stijlvol restaurant dat door haar bijzondere ligging en ambiance geen gelijke kent. Met het high end uitgaansconcept “A First Class Evening” wil Grand Café Restaurant 1e Klas haar gasten de grandeur en allure van een 1e klas beleving laten ervaren.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor ‘A First Class Evening’ bij Grand Café Restaurant 1e Klas.

Deel deze pagina

2024-09-22 00:39:50 2024-09-22 00:39:50 Europe/Amsterdam A First Class Evening met 3JS

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Grand Café Restaurant 1e Klas
Stationsplein 15, Perron 2B
1012 AB Amsterdam

Menukeuze
Geef voorafgaand aan je bezoek je menukeuze door.

Driepersoonstafel
Er zijn per avond drie driepersoonstafels beschikbaar. Deze tafels zijn uitsluitend telefonisch te reserveren door te bellen naar 0900 9000 8000 (€ 0,60 per minuut, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.30u).
Vol=Vol

Grote groepen
Online zijn tot maximaal 4 personen tickets te bestellen. Indien u het evenement met meer personen wilt bezoeken kunt u het aanvraagformulier voor groepen invullen.

Telefonisch reserveren
Tickets zijn online te boeken. Indien u liever telefonisch reserveert kan dit via 0900 – 9000 8000 (€ 0,60 per minuut, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.30u).

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Menukeuze

Groepsboeking

Locatie

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice