fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

A First Class Evening met Henk Poort

Grand Café Restaurant 1e Klas presenteert op zaterdag 8 de tweede editie van de exclusieve uitgaansbelevenis: “A First Class Evening”. Tijdens deze exclusieve diner-avonden genieten de bezoekers van een luxueus vier-gangen-diner dat muzikaal wordt omlijst met een live optreden van Henk Poort. 

Let op: slechts vijftig tickets beschikbaar, dus zorg dat u er op tijd bij bent! Bij het online reserveren van uw 1e klas tickets voor “A First Class Evening” kunt u na uw bestelling uw dinerkeuze maken in het keuzemenu. Het kaartje is inclusief vier-gangen-diner én een optreden Henk Poort.

Het is voor de tweede maal dat Grand Café Restaurant 1e Klas uitpakt met “A First Class Evening”. Tijdens deze avonden geniet telkens een select gezelschap van wat het beste omschreven kan worden als ‘een on-Nederlandse dinerbelevenis’. De historische ambiance, allure en grandeur van de voormalige 1e klas wachtkamers van het Amsterdamse Centraal station vormen hiervoor het best denkbare decor.

Over Henk Poort

Henk Poort hoort bij de Beste Zangers van Nederland! Dat bewijst hij in 2019 andermaal met zijn deelname aan het gelijknamige AvroTros televisieprogramma. Zijn imponerende versie van “The Sound of Silence” haalt de eerste plaats in de Nederlandse iTunes lijst, en ook met zijn cover “Phantom of the Opera” met Floor Jansen weet hij de kijkers diep te ontroeren.

Van “Er zaten twee motten in mijn oude jas” tot “The Phantom of the Opera” en van “La belle Hélène” tot “The Sound of Silence”. Henk Poort verstaat feilloos de kunst om opera, musical, volksmuziek en wereldrepertoire op een innemende dan weer uitbundige wijze te vertolken. Gelardeerd met een flinke portie (Amsterdamse) humor en zelfspot bewijst het unieke muzikale multitalent Henk Poort dat hij niet alleen tot de top van onze vaderlandse muziekindustrie behoort, maar deze met zijn indrukwekkende vocale kwaliteit, veelzijdigheid en persoonlijkheid ook sterk weet te domineren!

Over Grand Café Restaurant 1e Klas

De voormalige 1e klas wachtkamers van het Amsterdamse Centraal Station zijn getransformeerd tot een stijlvol restaurant dat door haar bijzondere ligging en ambiance geen gelijke kent. Met het high end uitgaansconcept “A First Class Evening” wil Grand Café Restaurant 1e Klas haar gasten de grandeur en allure van een 1e klas beleving laten ervaren.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor ‘A First Class Evening’ bij Grand Café Restaurant 1e Klas.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Grand Café Restaurant 1e Klas
Stationsplein 15, Perron 2B
1012 AB Amsterdam

Menukeuze
Geef voorafgaand aan je bezoek je menukeuze door.

Driepersoonstafel
Er zijn per avond drie driepersoonstafels beschikbaar. Deze tafels zijn uitsluitend telefonisch te reserveren door te bellen naar 0900 9000 8000 (€ 0,60 per minuut, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.30u).
Vol=Vol

Grote groepen
Online zijn tot maximaal 4 personen tickets te bestellen. Indien u het evenement met meer personen wilt bezoeken kunt u het aanvraagformulier voor groepen invullen.

Telefonisch reserveren
Tickets zijn online te boeken. Indien u liever telefonisch reserveert kan dit via 0900 – 9000 8000 (€ 0,60 per minuut, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.30u).

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Menukeuze

Groepsboeking

Locatie

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice