Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

A First Class Evening met Trijntje Oosterhuis

Grand Café Restaurant 1e Klas presenteert op zaterdag 15 augustus de derde editie van de exclusieve uitgaansbelevenis: “A First Class Evening”. Tijdens deze exclusieve diner-avond genieten de bezoekers van een luxueus vier-gangen-diner dat muzikaal wordt omlijst met een live optreden van Trijntje Oosterhuis. 

Let op: slechts vijftig tickets beschikbaar, dus zorg dat u er op tijd bij bent! Bij het online reserveren van uw 1e klas tickets voor “A First Class Evening” kunt u na uw bestelling uw dinerkeuze maken in het keuzemenu. Het kaartje is inclusief vier-gangen-diner én een optreden Trijntje Oosterhuis.

Het is voor de derde maal dat Grand Café Restaurant 1e Klas uitpakt met “A First Class Evening”. Tijdens deze avonden geniet telkens een select gezelschap van wat het beste omschreven kan worden als ‘een on-Nederlandse dinerbelevenis’. De historische ambiance, allure en grandeur van de voormalige 1e klas wachtkamers van het Amsterdamse Centraal station vormen hiervoor het best denkbare decor.

Over Trijntje Oosterhuis

Het is 1994 wanneer in het Amsterdamse clubcircuit een toen nog onbekend bandje furore maakt. Een broer en zus, en een handvol bevriende muzikanten maken en spelen aanstekelijke popliedjes. Het is de begintijd van Total Touch, maar daarmee ook de start van de indrukwekkende carrière van Trijntje Oosterhuis. Haar echte doorbraak komt nadat Trijntje de Amsterdam ArenA opent met de hymne De Zee en heel Nederland verrast met haar vocale kwaliteiten. Niet veel later wordt de tweede single van Total Touch, Somebody Else’s Lover, een grote hit. Het eerste album wordt één van de meeste succesvolle debuutalbums uit de Nederlandse popgeschiedenis. Trijntje ontpopt zich in die jaren tot één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Ze zingt net zo makkelijk een popnummer met Total Touch, als een Nederlandstalig duet met Marco Borsato, soulnummers van Stevie Wonder, maar ook jazzstandards. Samen met het Metropole Orkest nam zij twee albums op met het repertoire van meestercomponist Burt Bacharach en trad zelfs samen met hem op tijdens het North Sea Jazz festival. In 2019 viert Trijntje haar vijfentwintig jarig artiestenjubileum met een uitverkocht jubileumconcert in Ziggo Dome, een clubtour en een nieuw, Nederlandstalige, album geproduceerd door Jett Rebel.

Over Grand Café Restaurant 1e Klas

De voormalige 1e klas wachtkamers van het Amsterdamse Centraal Station zijn getransformeerd tot een stijlvol restaurant dat door haar bijzondere ligging en ambiance geen gelijke kent. Met het high end uitgaansconcept “A First Class Evening” wil Grand Café Restaurant 1e Klas haar gasten de grandeur en allure van een 1e klas beleving laten ervaren.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor ‘A First Class Evening’ bij Grand Café Restaurant 1e Klas.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Grand Café Restaurant 1e Klas
Stationsplein 15, Perron 2B
1012 AB Amsterdam

Menukeuze
Geef voorafgaand aan je bezoek je menukeuze door.

Driepersoonstafel
Er zijn per avond drie driepersoonstafels beschikbaar. Deze tafels zijn uitsluitend telefonisch te reserveren door te bellen naar 0900 9000 8000 (€ 0,60 per minuut, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.30u).
Vol=Vol

Grote groepen
Online zijn tot maximaal 4 personen tickets te bestellen. Indien u het evenement met meer personen wilt bezoeken kunt u het aanvraagformulier voor groepen invullen.

Telefonisch reserveren
Tickets zijn online te boeken. Indien u liever telefonisch reserveert kan dit via 0900 – 9000 8000 (€ 0,60 per minuut, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.30u).

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Menukeuze
Groepsboeking
Locatie
Deel deze pagina
Klantenservice