Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

A First Class Evening met Wibi Soerjadi

Twee exclusieve dinerconcerten van meesterpianist Wibi Soerjadi in Amsterdam

Zaterdag 26 en zondag 27 september ontvangt Grand Café Restaurant 1e Klas in Amsterdam niemand minder dan meesterpianist Wibi Soerjadi. Tijdens een speciale editie van “A First Class Evening” wordt een exclusief optreden van deze iconische virtuoos op het klavier gecombineerd met een luxe vier-gangen-diner. De stijlvolle ambiance van de voormalige 1e Klas wachtkamers van het Amsterdamse Centraal Station vormen hiervoor het sfeervolle decor. Met grote aandacht voor de benodigde coronamaatregelen, is slechts een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar.

Meesterpianist Wibi Soerjadi was nog maar elf jaar oud toen hij begon met het bespelen van de piano. Op vijftienjarige leeftijd won hij de eerste prijs op het Prinses Christina Concours. Soerjadi  studeerde met het hoogst haalbare cijfer vervroegd af aan het Sweelinck Conservatorium. In 1992 maakt Soerjadi landelijk grote indruk met zijn optreden tijdens Koninginnedag waarbij hij in aanwezigheid van koningin Beatrix en prins Claus de door hem zelf gecomponeerde Koninginnedagparafrase opvoert. Vanaf 1993 geeft hij ieder jaar telkens een uitverkochte kerstrecital in het Amsterdamse Concertgebouw.

Een enorme reeks uitverkochte concerten in binnen- en buitenland, vele nationale en internationale prijzen, maar ook koninklijke onderscheidingen en meervoudig met goud en platina bekroonde cd’s en dvd’s verder, is Soerjadi uitgegroeid tot een ongeëvenaarde podiumpersoonlijkheid met fans over de hele wereld.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor ‘A First Class Evening’ bij Grand Café Restaurant 1e Klas.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Grand Café Restaurant 1e Klas
Stationsplein 15, Perron 2B
1012 AB Amsterdam

Menukeuze
Geef voorafgaand aan je bezoek je menukeuze door.

Driepersoonstafel
Er zijn per avond drie driepersoonstafels beschikbaar. Deze tafels zijn uitsluitend telefonisch te reserveren door te bellen naar 0900 9000 8000 (€ 0,60 per minuut, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.30u).
Vol=Vol

Grote groepen
Online zijn tot maximaal 4 personen tickets te bestellen. Indien u het evenement met meer personen wilt bezoeken kunt u het aanvraagformulier voor groepen invullen.

Telefonisch reserveren
Tickets zijn online te boeken. Indien u liever telefonisch reserveert kan dit via 0900 – 9000 8000 (€ 0,60 per minuut, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.30u).

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Menukeuze
Groepsboeking
Locatie
Deel deze pagina
Klantenservice