fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

KFPS Jubileumshow

Let op dat je de juiste datum selecteert voor de JUBILEUMSHOW!

Van 10 tot en met 13 januari 2024 presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse Hengstenkeuring en de Jubileumshow in verband met het 145 jaar bestaan van het KFPS. Drie dagen lang staat het prachtige Friese paard centraal met overdag de Hengstenkeuring en in de avonduren de spetterende Jubileumshow.

Jubileumshow

Het KFPS viert in 2024 haar 145-jarig bestaan, met na vijf jaar het jubileum in 2029 van 150 jaar. Er staat dus een prachtige jubileumperiode aan te komen en dat is aanleiding voor het KFPS om alle fans en liefhebbers van het Friese paard deelgenoot te maken van haar lange bestaansgeschiedenis. Dit in de vorm van een unieke theaterproductie. De show zal het verhaal vertellen van de geschiedenis van het Friese Paard in een decor waarin van de modernste lichttechnieken gebruik wordt gemaakt. Hierbij werkt het KFPS samen met Stichting Faderpaard, waarbij het team dat onder andere ook verantwoordelijk was voor de productie van de Stormruiter en de vorige jubileumshow weer betrokken zijn, maar ook het team dat verantwoordelijk is voor het ontwerp van het spectaculaire lichtdecor van dj Armin van Buuren.

Korting KFPS leden, Royal Friesian Friends, donateurs of Jeugdleden

De kortingscode is per e-mail of per brief verstuurd. Als je de code niet hebt ontvangen, kun je je persoonlijke kortingscode vinden in MijnKFPS of contact opnemen met de klantenservice.

Dinerbuffet Grutte Pier

Breidt je bezoek aan de Jubileumshow uit met een Dinerbuffet voorafgaand aan de voorstelling. Om 17.00 uur wordt je ontvangen in Zaal Grutte Pier. Kosten zijn 27,10 p.p. incl drankjes. Het volgende dinerbuffet wordt geserveerd:

Buffet donderdag: Captains Diner

Kapucijners
Bruine bonen
Speklapjes
Rauwe uitjes
Gebakken uitjes
Gebakken spekjes
Slavinkjes
Vleesjus
Amsterdamse uitjes
Piccalilly, mayonaise en mosterd
Augurkjes
Gebakken aardappelen
Mousse van Fryske dûmkes

Buffet vrijdag: Hollandse Pot

Stamppot boerenkool
Stamppot zuurkool
Stamppot Hutspot
Rookworst
Gehaktballetjes
Gebakken spekjes
Vleesjus
Augurkjes
Zilveruitjes
Mosterd
Piccalily
Panna cotta met witte chocolade en rood fruit

VIP Loge

Je kunt de prachtige Friese Paarden ook bekijken vanuit de VIP loge. Tafels zijn inclusief volledige service en beschikbaar voor 6 personen. Voor meer informatie en bestellen klik hier.

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van de KFPS Jubileumshow

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Organisatie

KFPS Koninklijke Vereniging “Het Friesch Paarden-Stamboek”

Korting KFPS leden

De kortingscode voor de Hengstenkeuring is verzonden in een mailing. Mocht u deze niet ontvangen hebben dan kunt u deze persoonlijke code vinden in MIJN KFPS of contact opnemen met onze klantenservice.

Korting KFPS leden, Royal Friesian Friends, donateurs of Jeugdleden

Voorwaarden:
* De korting is eenmalig geldig
* De korting is geldig voor maximaal 2 kaarten per dag van de Hengstenkeuring en maximaal 2 kaarten voor de Jubileumshow (u kunt dus in totaal maximaal 10 tickets met korting bestellen)
* De korting is niet geldig op VIP-tickets en de try-out Jubileumshow.
* De kortingscode is geldig tot 4 januari 2024. Daarna vervalt uw recht op korting en kunt u tickets bestellen tegen het reguliere tarief.

Locatie

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (€0,60ct p/m) vanuit Nederland en +31 – 20 79 75 464 vanuit het buitenland.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

KFPS

WTC Expo

Jubileumshow

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice