fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Klanten

Toppers in Concert

Meer informatie

Ticketpoint is het officiële verkoopkanaal van alle Toppers in Concert concerten sinds de start in 2005.

 

 

Onze services: Actief benaderen van de fanbase voor de pre-sale (450.000 leden) inclusief alert mails. Het inrichten van de online wachtrijen i.v.m de piekverkoop. Het bouwen van een API koppeling met Vakantieveilingen voor de verkoop van tickets op de 2e ring waarbij na het bieden en winnen van de veiling de klant direct vanuit het systeem een e-ticket ontvangt met de look and feel van Vakantieveilingen.  Automatische koppeling van het scansysteem, support team op locatie. Het versturen van een servicemail vlak voor het evenement en de volledige customer care afwikkeling.

The Pianoman

Meer informatie

Ticketpoint is sinds 2023 het officiële verkooppunt voor tickets van The Pianoman.

 

 

 

Onze services:

Wij sturen verkoopnieuwsbrieven naar specifieke segmenten van ons klantenbestand om het meest relevante aanbod te bieden. Daarnaast faciliteren we een volledige klantenservice, richten we het stoelenplan zorgvuldig in en geven we advies om een vlotte verkoop te waarborgen.

Frans Bauer Live in Ahoy

Meer informatie

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Frans Bauer Live in Ahoy.

 

 

 

Onze Services:

Voor Frans Bauer Live in Ahoy hebben wij een aantal belangrijke stappen ondernomen om het evenement tot een succes te maken. Nog voordat de officiële kaartverkoop van start ging, stuurden we exclusieve nieuwsbrieven naar het exclusieve ledenbestand om hen de kans te geven als eerste kaarten te bemachtigen. Daarnaast hebben we een compleet nieuw stoelenplan ontworpen om de zitervaring voor alle bezoekers te optimaliseren. Daarnaast bieden we een uitgebreide klantenservice aan, zodat alle vragen en verzoeken over Frans Bauer Live in Ahoy snel en efficiënt worden afgehandeld.

Waylon

Meer informatie

Sinds 2016 staat Waylon met zijn show Waylon’s Top 1000 in Ahoy. Ticketpoint is daarvoor de preferred supplier en al vanaf het begin verantwoordelijk voor onderstaande services.

 

 

Onze services:

Het versturen van alert mails van de voorverkoop naar de fanbase. De complete customer care en het verzorgen van de bemanning aan de kassa en het informatiepunt in Ahoy. Supervisie van de toegangscontrole in samenwerking met de security en het leveren van de benodigde scanapparatuur. Het inrichten van het stoelenplan, voor meer info hierover klik hier

Het Nederlands Speciaalbier Festival

Meer informatie

Ticketpoint is sinds 2024 het officiële verkooppunt voor Het Nederlands Speciaalbier Festival.

 

 

Onze services:

Voor het Nederlands Speciaalbier Festival hebben we een verkoopmodule opgezet. We verzorgen het volledige ticketbeheer en de afhandeling naar de consument toe, inclusief klantenservice via telefoon en online communicatie.

De Bevers

Meer informatie

Sinds 2023 verzorgen we de kaartverkoop voor De Bevers in Ahoy.

 

 

Onze services:

We hebben voor de Bevers een compleet stoelenplan ingericht, inclusief een VIP-balkon. Hiervoor hebben we een uitgebreide klantenservice opgezet, van een informatiekennisbank tot aan telefonische ondersteuning. Er zijn meerdere marketingnieuwsbrieven naar een specifieke doelgroep binnen ons databestand verzonden. We zijn aan de slag gegaan met het maken en beheren van vouchercodes voor vrijkaarten. Daarnaast hebben we zowel reguliere kaartkopers als VIP-kaartkopers geïnformeerd via servicemails voorafgaand aan de shows. Het aanmaken, beheren en versturen van de fysieke VIP-tickets. Tijdens de Bevers in Ahoy hebben wij de volledige supervisie over de toegangscontrole opgepakt.

 

Thebe Extra

Meer informatie

Sinds april 2024 verzorgen we de kaartverkoop voor de leden van Thebe Extra.

 

Onze services:

Wij verzorgen het volledige beheer en de afhandeling van tickets voor de leden van Thebe Extra. Dit omvat klantenservice zowel telefonisch als online, en communicatie.

Kwèkfestijn

Meer informatie

Sinds 2023 verzorgen wij de kaartverkoop voor het Kwèkfestijn van de Oeteldonkse Club van 1882.

 

 

Onze Services:

We hebben de complete kaartverkoop voor de Oeteldonkse Club overgenomen. Dit omvat het aanmaken, beheren en versturen van verschillende kortingscodes naar diverse lidmaatschapsgroepen, variërend van Grootpronkers en Hereboeren – Landvrouwen tot aan de Witte Wanten en Vaandelleden. Daarnaast verzorgen we het opstellen en versturen van nieuwsbrieven naar deze lidmaatschapsgroepen. Ook beheren we de volledige klantenservice zowel online als telefonisch.

Tijdens het Kwèkfestijn hebben wij de volledige supervisie over de toegangscontrole op ons genomen.

ZAPP Sinterklaasfeest

Meer informatie

Vanaf 2014 is Ticketpoint betrokken bij NPO Zapp Sinterklaasfeest. Een geweldig feest voor onze kleintjes.

 

 

Onze services:

Het inrichten van het stoelenplan en definiëren van de rangen, adviesplan afgeven. Het versturen van een alertmail voor de voorverkoop (datamanagement). Het inrichten van de verkoopkanalen naar de omroepen. Scanning op locatie met eigen scanners en eigen scanpersoneel. Support en kassa op locatie.

Priority Vodafone Ziggo

Meer informatie

VodafoneZiggo gaat zijn sponsorships inzetten voor een nieuw klantenprogramma met de naam Priority. Daarmee krijgen Vodafone en Ziggo-klanten toegang tot unieke voordelen.

 

 

Onze services:

Het verzorgen van het  complete ticketing management en handeling richting de consument. Customer care telefonisch en online, communicatie in look en feel van VodafoneZiggo.

FC Volendam

Meer informatie

FC Volendam is sinds 2022 gepromoveerd naar de Eredivisie. Ticketpoint heeft als vaste partner de ontwikkelingen binnen de club meegemaakt en pakken dat ook door op het gebied van de ticketing.

 

 

Onze services:

Het actief benaderen van seizoenkaarthouders en het uitgeven van deze seizoenkaarten. De verkoop van tickets voor de losse wedstrijden. De customer care telefonisch en online. Het opmaken en versturen van nieuwsbrieven.

 

Mart Hoogkamer Live Theatertour

Meer informatie

Mart Hoogkamer stormde de hitlijsten binnen met Ik Ga Zwemmen en verbreekt werkelijk ieder record. In zijn theatershow brengt hij de grootste Engelstalige evergreens.

 

 

Onze services:

Aanleveren van een QR code zodat tijdens concerten van Mart deze getoond kunnen worden en de consument rechtstreeks kan inschrijven voor de nieuwsbrief als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Het versturen van de nieuwsbrieven. De ticketverkoop van de theatershow.

SBS6 De Dansmarathon

Meer informatie

De Dansmarathon werd gedurende vijftig uur live uitgezonden op SBS6 en is daarmee het langstdurende Nederlandse tv-programma ooit.

 

 

Onze services:

Ticketverkoop per tijdslot voor het bezoeken van de live tv-show.
Marketing via nieuwsbrieven gericht op de consument in bepaalde postcode gebieden.
Customer care online en telefonisch. Supervisie van de toegangscontrole en het leveren van de benodigde scanapparatuur.

Vanplan.nl

Meer informatie

Van concerten, festivals tot sportevenementen en van theaters, musea tot congressen. Vanplan biedt een marketing pakket aan voor de promotie van de evenementen, als white label partner van Ticketpoint bieden wij de onderstaande services.

 

 

Onze services:

Het verzorgen van het  complete ticketing management en handeling richting de consument. Customer care telefonisch en online, communicatie in look en feel van Vanplan.nl

Amsterdam Tigers

Meer informatie
De Amsterdamse IJshockeyclub wilde meer bezoekers. In samenwerking met Vakantieveilingen die gekoppeld is aan ons ticketsysteem middels een API koppeling zijn er wedstrijden geweest waar meer dan 1.000 bezoekers een wedstrijd hebben bezocht. Voor de club is de sfeer bepalend voor de speelresultaten. Alle verkopen via Ticketpoint, fitnessclub en Vakantieveilingen worden door onze scanners gescand. Zij hebben een eigen verkoopkanaal (printer+laptop) en doen de kassaverkoop met eigen vrijwilligers.

Music Club Kampen

Meer informatie

Music Club Kampen is de veelzijdige evenementenlocatie met stadsstrand, eetcafé, terras, jachthaven en buitenterrein gelegen aan het Veluwemeer.

RNB Oldskool Hits John Williams

Meer informatie

RTL presentator John Williams opent de deuren van de RTM Stage voor de grootste RBN oldskool hits show die hij tot nu toe heeft georganiseerd. Met “RNB ICONS” neemt John Williams je terug naar de roemruchte discojaren ’80, ’90 en ’00. Met een geweldige liveband en de beste vocalisten van ons land brengt hij een onvergetelijke ode aan dé RBN iconen van onze tijd.

Jeffrey Heesen in Concert

Meer informatie

Sinds jaar en dag zet Jeffrey Heesen menig feest of evenement op zijn kop met zijn shows. Maar nu is het de hoogste tijd voor een complete avondvullende show onder begeleiding van live-muzikanten. Ga mee op Jeffrey’s reis langs zijn hele repertoire!

Friesian Proms

Meer informatie

Tijdens het Hengstenkeuring weekend is de Friesian proms (klassiek ontmoet pop en paarden). De instroom was elk jaar een enorme uitdaging en via het strodorp waren enorme wachtrijen en werden stands vertrapt. Om een rustiger instroom te creëren hebben wij met security een advies voor crowd support afgegeven. Ingangen bijgezet en alles geplaceerd, snellere scansysteem. Met groot succes is de instroom enorm relaxed verlopen.

Miss Nederland

Meer informatie

Voor de Finale van de Miss Nederland verkiezing hebben alle 12 de deelneemsters een actiecode gekregen die zij hebben verspreid onder hun vrienden en familie. De deelneemsters zelf ontvingen een kickback van de organisatie voor ieder ticket wat zij hebben verkocht.

Horse Event

Meer informatie

Met een zeer gevarieerd programma belooft Horse Event twee weekenden lang een onvergetelijke belevenis te worden voor iedere paardenliefhebber.

Animal Event

Meer informatie

In het 2e jaar op rij een verhoging van 20% online verkoop weten te realiseren. Iedereen die het terrein van Animal Event betreedt gebruikt een entreekaart: Bezoekers, standhouders, pers, crew en zelfs voor de honden is er een kaartje. Door met verschillende kaartsoorten te werken kan op ieder van de 3 ingangen gereguleerd worden welke bezoekers daar wel en geen entree hebben. Bonuspunt: Op een verkooppunt op het evenemententerrein worden met kassa, printer en scanner door 1 medewerker bussafari tickets verkocht aan de aanwezige bezoekers.

Wow Music Festival

Meer informatie

WOW Music Festival brings summer madness to Marbella!

Enter the Wow on Thursday the 4th of August and be witness of the biggest artists performing at the Marbella Arena!

With live on stage the No#1 Afrobeats artist CKAY smashing TIK TOK and the worldcharts with his superhits Love Nwantiti & Emiliana!

Alix the Label Sample Sale

Meer informatie

Het is weer tijd voor mijn jaarlijkse sample sale! Pak je kans en koop mijn voorgaande collecties met korting tot 70%.

Hondenplons

Meer informatie

Kom gezellig met je hond naar recreatie bad Stappegoor om samen met vele andere een frisse duik te nemen in het zwembad en naderhand samen te spelen of chillen op het grasveld. Rondom het zwembad staan diverse kraampjes om langs te lopen en er zullen verschillende workshops gegeven worden op het grasveld.

Oldepop

Meer informatie

Op vrijdag 20 mei is het weer helemaal feest op het plein, bij de Oldehove in Leeuwarden. Dan vindt namelijk de eerste editie plaats van het gloednieuwe outdoor festival Oldepop, met wel een hele GIGA line up!!

Jubin Nautiyal – UK & Europe Tour

Meer informatie

Voor de allereerste keer komt de enige echte charmante, betoverende, jonge, hartverscheurende Bollywood-zanger van 2020/21 “Jubin Nautiyal” naar Nederland. Zijn nieuwste nummer “Lut Gaye” zorgde voor een sensatie door op YouTube binnen 5 maanden meer dan 960 miljoen views te bereiken!!!

Vincent meest Rembrandt

Meer informatie

In Vincent meets Rembrandt: the Untold Story* ontdek je, te midden van een continu veranderend 360-graden-canvas op de eeuwenoude binnenmuren van de Noorderkerk, hoe Vincent van Gogh al in zijn Amsterdamse periode gefascineerd raakte door Rembrandt, en hoe zijn werk is geïnspireerd op de schilderijen, etsen en zienswijzen van de grote meester. Een bijzondere ervaring die al je zintuigen prikkelt.

UNIS Flyers

Meer informatie

In seizoen 16/17 zijn wij halverwege ingehaakt en is de reguliere verkoop door ons gefaciliteerd. Omdat een sponsor een systeem had omgebouwd voor seizoenkaarten zou voor het nieuwe seizoen geen gebruik van ons gemaakt worden. Echter na het ondervinden van het gemak van ons systeem en de sportmodule heeft het bestuur besloten om volledig op Ticketpoint over te gaan.

Glittertuin

Meer informatie

Waan je in de wereld van glitters en dans de zonsondergang tegemoet met op de achtergrond de Tilburgse skyline.

Ga op de foto bij onze Glitter-photowall en leef je uit in de Glitterhoek zodat je echt kan shinen deze avond.

Aria Opera Talentenjacht

Meer informatie

Begeleid door het Nationaal Jeugdorkest onder leiding van Leonard Evers zingen zij ieder één bekende aria die beoordeeld wordt door de vakjury én de mysterieuze secret judge. Op MAXVandaag.nl/ARIA stellen de tien kandidaten zich alvast voor aan Nederland.

Ster Nieuwkijk

Meer informatie

Preffered supplier van Ster Nieuwkijk.

Wij verzorgen de social media campagne, nieuwsbrief en ticketing. Een special html link is direct gekoppeld aan de uitgaansagenda van Ster. Ticketpoint programmeert de events en deze zijn direct op de pagina van Ster te zien zodat Ster er geen omkijken naar heeft. Tijdens events maak ster gebruik van de scan app.

Ballorig Speelparadijs

Meer informatie

Kinderspeelparadijs Ballorig is via Ticketpoint gestart met de online kaartverkoop. Dit voorkomt drukte aan de kassa in een branch waarop met name nog op locatie verkocht wordt. Ballorig heeft 37 vestigingen die allen in rapportages en tickets gescheiden werken. Tickets zijn niet geldig op een specifieke dag, maar zijn een jaar lang geldig bij de Ballorig-vestiging waarvoor gekocht is. Middels koppeling met eigen kassasysteem zijn de tickets op locatie te scannen.

Mega Motortreffen 2022

Meer informatie

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 10 april 2022 ben je van 10:00 – 17:00 uur welkom in het Autotron Den Bosch. Hou deze datum vrij in je agenda en bestel je toegangsticket, want we hebben weer een bomvol programma.

WK IJshockey

Meer informatie

Het WK IJshockey vond in 2018 plaats in Nederland. 15 wedstrijden in 5 dagen tijd waarbij zowel kassa- als scanning op locatie plaatsvond. Er waren zowel losse entreetickets als toernooikaarten beschikbaar.

Paard & Koets

Meer informatie

Groot Horse Driving evenement in Limburg. Standhouders, pers en deelnemers konden via een aparte verzilveringspagina hun gratis entreetickets verzilveren. Naast de hoofdentree werd ook op het parkeerterrein kaartverkoop en toegangscontrole toegepast.

Tino Martin - Ziggo Dome

Meer informatie

Voor het management en uitvoerend producent hebben wij een mediaplan opgezet gemaakt.

Voorverkoop via een hidden link en 2 dagen later in openbare verkoop. Fans kregen een speciale fanverkoop hiermee verdeel je de druk van het systeem omdat je 2 piekverkopen hebt waardoor er kleine wachtrijen zijn en de koper nog sneller zijn ticket kan kopen. Wekelijks leveren wij een rapportage aan zodat management precies kan zien waar de traffic vandaan komt zodat er beter in marketing afgestemd kan worden. meten is weten!

Talpa

Meer informatie

Faciliteren van ticketverkoop en customer care. Omdat er veel no shows bij gratis kaarten waren, hebben wij een actiemodule opgezet met vouchercodes. Hierdoor moest men een kaartje verzilveren en is de drempel hoger, waardoor er minder no shows waren. De database is hierdoor ook flink gegroeid.

Ilse DeLange Live in Gelredome

Meer informatie

Het adviesplan geschreven; rangdefinities en recetteberekening. Inrichten van stoelenplan. Verzorgen van alertmail en servicemail. In verband met overlijden vader van Ilse de complete handling gedaan naar de consument voor verplaatsing nieuwe datum met mogelijkheid tot terugbetalen. Kassa en infopunt op locatie en scanners geleverd, briefing suppoosten.

Smaakt Naar Meer

Meer informatie

Veel actieticketing, aanmaken van codes naar actiesites. Op locatie is er met eigen mobiel gescand via de scanapp.

Info scanning klik hier

Lee Towers

Meer informatie

Al jaren faciliteren wij de Lee Towers concerten in Ahoy. Leveren scan systeem, support op locatie.

Het management ontvangt een dashboard waar de verkoop real time te volgen is.

Meer info klik hier

Omroep MAX Ledendagen

Meer informatie

Sinds 2017 verzorgen wij voor Omroep Max de white label solution Max Ticketing.

Een eigen servicenummer naar Max Ticketing komt in ons ivr systeem en verdelen wij over onze call agents.

De data kopers blijven in bezit van Omroep Max. Indien er andere ticketpartijen zijn dan leveren wij de barcodes aan zodat er met 1 systeem gescand kan worden.

Meer info over white label klik hier

Hengstenkeuring

Meer informatie

In 2015 hebben wij met de organisatie het hele datamanagement opgezet. Elk jaar werden er online 400 tickets gekocht en op de finale dag stonden 4.600 mensen aan de kassa. Door ticketalerts te mailen en het gemak om een online kaartje te kopen hadden we het 1e jaar 4.700 tickets voor de finale dag in de voorverkoop verkocht. Het volgend jaar waren wij op vrijdag uitverkocht! De verkoop van dag 1 en 2 is ook met 20% toegenomen.

Nieuwsbriefcampagnes klik hier

Jeroen van der Boom

Meer informatie

In verband met een uitkoop het begeleiden van de processen met de sponsor. Het aanmaken van vouchercodes, briefing. Leveren van voorwaarden. Uitnodigingstraject van relaties, VIP’s. Kassa op locatie en infopunt. Gebruik van ons eigen scansysteem met support.

 

Crown Theater

Meer informatie

Ticketpoint verzorgt de ticketing voor alle geplaceerde en ongeplaceerde shows van het Crown Theater in Studio’s Aalsmeer. Middels gerichte nieuwsbriefcampagnes worden de juiste doelgroepen aangesproken om de evenementen onder de aandacht te brengen.

HB Entertainment

Meer informatie

HB Entertainment organiseert evenementen voor de Afghaanse gemeenschap in Nederland, Duitsland en Engeland. We de hebben de bestelmodules en internetpagina’s vertaald zodat ook Engelse en Duitse kopers gemakkelijk hun tickets kunnen bestellen.

Conference of the Birds

Meer informatie

6Daags theaterspektakel in Leeuwarden. Muziekkorpsen uit de regio hebben een specifieke korpscode ontvangen waarmee bezoekers tegelijkertijd een ticket kunnen kopen en het korps financieel kunnen steunen. Een deel van het aankoopbedrag wordt namelijk als kickback uitgereikt aan het betreffende korps.

Symphony31

Meer informatie

Naast de reguliere verkoop heeft Sligro jaarlijks een uitkoop. De spaaractie was een groot succes en met een volle spaarkaart ontving men een vouchercode die vervolgens verzilverd kon worden. Indien men meerdere tickets wilde bestellen dan kon dit in 1 order met een bijbetaling.

AVRO Junior Dance

Meer informatie

AVRO Junior Dance, later Junior Dance, is een Nederlands televisieprogramma van de AVRO en later AVROTROS voor kinderen vanaf 10 t/m 15 jaar dat van 2012 tot 2015 werd uitgezonden op NPO Zapp

Toppers van Oranje

Meer informatie

De TV-opnames van Toppers van Oranje vinden telkens op wisselende locaties plaats. Middels een uitgebreide analyse van ons nieuwsbriefbestand waarin we interesses koppelen aan contacten, kunnen we per locatie en per artiest een gerichte nieuwsbrief sturen naar mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in de optredende artiesten.

Levenslied Gala

Meer informatie
Het verzorgen van de online marketing. Versturen van nieuwsbrieven op label en interesse Nederlandstalig, op regio. Het verzorgen van de Facebook-campagne met gamification en backstage info. Kassa op locatie, infopunt en leveren van scanners. Briefing met Ahoy scanteam en support.
meer informatie klik hier

Tilburg Trappers

Meer informatie

Voor de sport hebben wij een seizoenkaartmodule gebouwd. De traditionele kassaverkoop is in 2 jaar tijd met 95% verminderd. Tijdens de playoffs ontvangt de seizoenkaarhouder een mail met een betaallink en kan na betaling direct zijn tickets dowloaden. De plaatsen blijven 48 uur behouden en vervalt automatisch in de reguliere verkoop wanneer er geen gebruik van is gemaakt. De finale wedstrijd was in 5 minuten tijd uitverkocht.

Meer info seizoenkaarten klik hier

Jack's Festival van het Levenslied

Meer informatie

Op 3 & 4 juni 2023 zijn we terug met een spetterende editie! Dan kan iedereen weer twee dagen meedeinen op de bekende Nederlandstalige Levenslied-muziek in de binnenstad van Tilburg.

Ibiza Expierience Fair

Meer informatie

Ibiza Xperience Fair biedt haar klanten de mogelijkheid tot het kopen van een single dag ticket, en een passe-partout. Door mogelijkheid voor een passe-partout als upsell aan te bieden binnen het evenement, is de bezetting van de traditioneel minder drukke zaterdag gestegen.

Vierlingsbeek Open Air

Meer informatie

Tijdens de verkoop voor Vierlingsbeek Open Air konden kopers niet alleen hun tickets online bestellen, ook zakjes met consumptiemunten en zelfs bustickets waren online bestelbaar. Dit scheelt enorme wachtrijen aan de muntenkassa aangezien nu snel een ticket gescand kan worden en de munten kunnen worden overhandigd. Hetgeen altijd het langst duurt; de betaling, is immers vooraf al gedaan.

Disney on Ice

Meer informatie

Een zeer uitgebreid pakket met upsell mogelijkheden. Familypacs (popcorn, drankje, programmaboekje)

MAX Proms

Meer informatie

Tijdens de MAX Proms concerten is intensief samengewerkt met veilingsites als Wikimia en Actie van de Dag, maar ook met partners als de NS Spoordeelwinkel. Middels een automatische API werden de tickets van al deze kopers persoonlijk toegestuurd, zodat op locatie iedereen met de juiste tickets snel gescand kon worden.

MXGP Moto Cross

Meer informatie

Een 3 daags evenement op het TT Circuit van Assen. De uitdaging in dit evenement zit met name in het reguleren van bezoekersstromen. Middels verschillende kaartsoorten konden bezoekers wel of geen toegang krijgen tot specifieke delen van het terrein (hoofdtribune, paddock, backstage, VIP etc).

Bevrijdingsconcert

Meer informatie

Crown Theater Aalsmeer biedt naast tourende theatershows ook eigen producties. Met diverse verkooppunten in de stad werd samengewerkt om unieke eigen producties op de planken te brengen.

Club Dauphine - Amsterdam

Meer informatie

Met Club Dauphine hebben we een uniek restaurant concept gebouwd. De consument kiest online een tafelreservering. Continue overleggen we met Club Dauphine om tot een optimale tafelbezetting te komen, waarin het ticketsysteem telkens zeer flexibel is. Door een eenvoudige online bestelwijze en een uitgebreide nieuwsbriefcampagne is de ticketverkoop enorm gestegen, waarbij klanten regelmatig zelfs pas enkele weken later terecht konden.

De Nationale Postcode Loterij

Meer informatie

Voor de Nationale Postcode Loterij is er een heel bijzonder traject gerealiseerd.

De Nationale Postcode Loterij heeft een show van Toppers in Concert opgekocht en zullen hun prijswinnaars één concert laten bezoeken. Deze prijswinnaars hebben allemaal een uitnodiging per post gekregen. Op deze uitnodiging stond een QR code die ze konden scannen met hun telefoon. Twee weken voor het concert ontvangen de prijswinnaars hun e-ticket in een feestelijke bevestigingsmail.

Daarnaast zijn de tickets in de look en feel van de Nationale Postcode Loterij aangeleverd. Dankzij deze brede uitwerking is er een totaalbeleving neergezet bij de prijswinnaars van de Nationale Postcode Loterij.

Klantenservice